Felépülhet a kutyám?
Szia!
Érdemleges válaszom nincs, csak azt szeretném leírni, hogy nagyon szorítok a kutyádnak, hogy felépüljön!
Sajnálom, de hidd el a kutyák nagyon erőssek és szívósak tudnak lenni és csodákra is képessek.
Amikor az én kutyámat műtötték, akkor sem volt sok remény mert gyerekfej nagyságú daganata volt, és egy hét múlva megint műteni kellett azt is túlélte és fel is épült.
Pozítivan gondolkodj és minden rendben lesz?
Nagyon remélem , hogy minden ok lesz.
Üdv egy kutyabarát.
Köszönöm a bíztatást!
Annyi derült ki, hogy még régebben evett egy csontot, ami túl nagy volt és végigsértette mindenét, ahogy végigment benne. Ettől begyulladt a gyomrától kezdve a vastagbelén keresztül mindene, és leállt a bélműködése. Innentől csak halmozódott benne a kaja, és csak minimális volt a széklete. De mivel volt széklete, ezért nekem nem tűnt fel, hogy baj van.
Ma ismét kapott infuziót és nagyon bízom benne, hogy jobban lesz holnapra!
Köszönöm az érdeklődést! Jól esik!
A műtéten szerencsésen túl van, de nagyon le van gyengülve. Tegnap már egy kicsit jobban volt, ma viszont megint nem tetszik. Olyan levert. Persze, az eszemmel tudom, hogy nagy fájdalmai vannak, elvégre az egész hasát felvágták. Azt mondta a doki, hogy teljesen be van gyulladva a vastagbele, meg mindene.
Szombat óta amit iszik az benne marad, de szerda óta egy falatot sem evett.
Szóval, bízom benne, hogy rendbejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!