Collie (skót juhászkutya) vagy Malinois vagy Sheltie?
Mi a különbség ?
Milyen a jelleme?
Egy 15 éves lánynak melyiket ajánlanátok a másik kutyája mellé?
Körülmények:
Lakásban lenne tartva van már két kutyánk.(nagy lakás) Napi 3 óra séta plusz tanítás, hétvégenként kirándulások nagyobb séták (kb 4-5 óra) A másik kutyám képzett jól szocilizált ...
Nem lenne baj ha kicsit pörgősebb lenne de lakásban nyugodt legyen, könnyen tanítható legyen, és nagyon-nagyon hűséges :D (nem baj ha egyemberes)
Bírja a hosszú sétákat plusz a reggeli biciklizéseket (ez nincs benne a 3 órában) És lehet hogy agilityznék vele vagy frisbeeznék vele :D A szőr ápolással nem lenne gond mert nagyon szeretem fésülni, fürdetni őket. A másik kutyám is hosszú szőrű :D
Jó kennelt ajánlotok?
Szerintetek melyik legyen?
***bocsi hogy kiírtam még egy kérdést ( Collie (skót juhászkutya) vagy sheltie? ezt én írtam ki)
én a helyedben elfelejteném a malit.
azon legfeljebb akkor gondolkozz, ha már célirányosan egy sportra/munkára keresel kutyát. a leírt célokra alkalmas egy jó shelti vagy collie is, tenyésztőkkel, tartókkal beszélgess, hogy jellemre milyen a két fajta, milyen velük együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!