Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labradornak van esélye egy...

Labradornak van esélye egy pitbull? /amstaff? Ellen?

Figyelt kérdés

Ha nics?

A KUTYÁM megadja neki magát de ennek ellenére nekimegy.

Hogy tudom elkergetni úgy hogy engem ne támadjon engem is?

2011. márc. 31. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a bassetem akarta megtámadni egy pitt..de nem hagytam h bántsa mivel elkapta a nyakát a kutyámnak kicsit ideges lettem és szájba vágtam a lánc porázzal mire elengedte utána nekem akart jönni de a bassetem megtátasodot és leugata meg elkapta a hátulját jol megcibálta de mivel a kutya nem akart elmenni egy szét nagy fa db rávágtam egy akkorát,hogy vonyitva szaladt el..Nem szokásom kutyákat bántani de nem fogom hagyni,hogy szétszedje a kutyám..
2011. márc. 31. 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:

osztom a véleményt, miszerint, ha még él a kutyád, akkor az nem volt olyan komoly támadás...

spray, illetve nyomatékosan közölni a kutya gazdájával, hogy tegyen a helyzet ellen, különben jogi útra lehet terelni a dolgot. ha meg nincs gazdája, akkor a jegyzőt, vagy gyepmestert értesíteni a kóbor állatról.

2011. ápr. 1. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyéne válogatja. Nekem ismerősöm mondta, saját szemével látta, hogy erdélyi kopó végzett ki staffit, mert az nekiment.

Ha nincs komoly sérülés, akkor csak rangsorvita van köztük, amit érdemes lenne hagyni, mert rendszerint sérülés nélkül lerendezik.

Ivartalanítva van a kutyád? Mert az ivarosok rendszerint konkurenciát látnak egymásban.

2011. ápr. 2. 13:19
 14/14 A kérdező kommentje:

tettem a kutyára egy szöges nyakörvet (kifelé fordítva) így nem tudta megharapnia a nyakát viszont 10 percig ott b4sztatta az a kóbor retek.

Elborult az agyam és egy hatalmasat rúgtam a bordájára.

Magas fájdalomküszöb ide vagy oda sztem. rohadtul fájt neki mert elhúzta a belét.

2011. ápr. 15. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!