Melyik kutyafajta családbarát és egyben jó házőrző?
Labrador,spániel,német juhász,golden retriver,
De igazság szerint foglalkozás kérdése ha foglalkoztok a kutyával és jól betanítjátok akkor család barát és házörző de házőrzésre labrador a legjobb
Általában mindegyik kutya, amelyik őrző-védő a gazdáiért tűzbe menne. :)
német juhász, kaukázusi juhászkutya, skót juhászkutya, kuvasz, komondor, rottweiler, staffordshire terrier, hovawart ...és még sorolhatnám.
Én az Americai staffordshire Terriert ajánlom. Nagyon jó házörző, csak akkor ugat amikor kell,akkor tudom, hogy már oka van. Nem ugat csak azért mert épp elmegy valaki az utcán.
Nagyon családbarát, a családtagokért bármit megtenne, hogy megvédje. A gyerekeket általában nagyon szereti, bár ez mind nevelés kérdése.
Egy jól nevelt, szocializált őrző-védő kutya tökéletes erre bármelyiket is választod.
Nekem a bullmasztiff a fő kedvencem.
Bullterrier / Staffordshire BullTerrier
http://www.youtube.com/watch?v=tw1Aes8jmV8&feature=related
DE HA KELL:
http://www.youtube.com/watch?v=16IT4hVpTUA&feature=related
Csodálatos család és gyermekszertő kutya, hű őrzőjük és a tulajdonuknak, puszta kinézete is távol tartja a sunyi embereket.
A zord küldő mögött egy érzékeny, szerető belső lakozik - mondjuk szerintem egyáltalán nem zord.
németjuhász!!!
az enyémnek a nyakán logott a tesóm kislánya 3 évesen,eltürte,meg még azt is türi ha a macska el eszi elöle a kaját.viszont ha olyan ember közelit a házhoz akinek nem kéne,megérzi hogy ki rossz akkor viszont át megy vadállatba és véd minket :) imádom
Én is az Amerikai Staffordshire terriert ajánlom!:)
Nagyon jó házőrzők,nem ugatnak feleslegesen nagyon család centrikusak és a gazdáikért tűzbe mennek!
A kaukázusi juhászkutyát,komondort, rottweilerelt én nem ajánlanám gyereke mellé!
Egy Amstaff gazdi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!