Segítségre lenne szükségem! Mit javasoltok mopszokkal kapcsolatban?
Van még 5 eladó kiskutyám, de nem tudom, hová kéne róluk hirdetéseket feltennem, hogy elvigyék őket. Minden második levél, ami velük kapcsolatban jön arról szól, hogy INGYEN szeretnék, hogy nekik adjam. Elment az eszük...
Szerintetek mit kellene tennem? Felvásárló kezébe nem adom őket!!!
Előre is köszönöm!
valóban tudatlanok vagyunk. A válaszaink ezt bizonyítják neked. És felháborító, hogy nem küldjük a vevőket hozzád. Aki kant-szukát tart, az tudja, lesznek kölykök, ha nem akadályozza meg.Megsúgom, hamarosan jön a következő tüzelés és abból is lesznek kölykök.
A kiképző ismerősödet is remélem, elkerülik a tanulni vágyók, mert nem igazán vall nagy tudásra, hogy ivartalanításra fogja, hogy nem bírja kezelni a saját kutyáját.
Amúgy felnyalábolod kicsiny almodat és vasárnap hajnalban kimész akár a gyáli piacra.Nagyon sok veled egyívású emberrel fogsz találkozni és talán a sokaságban tőled is vesz valamelyik gyarló ember.
Istenem... Én vagyok a primitív, mikor ilyeneket mondtok bármilyen ismerettség nélkül?
Rendben. Legyen nektek gyereknap.
Normális kérdést szerettem volna feltenni normális válaszokkal. Nem azt mondtam, hogy 60ezer egy törzskönyv, hanem hogy annyival többe kerül a kutya, hogyha olyan nagynevű felmenői vannak. Én vagyok a hülye, mikor ti nem tudtok értelmezni...
Mivel már közöltem veletek a tényt, hogy kan és szuka kutyusom van, és azt is elmondtam h "ergo" utódaik lettek, ezért minden bizonnyal tisztában voltam a ténnyel, hogy szaporodni fognak, nem de bár?:)
Akkor meg, miért próbáltok lekezelni engem ilyen olcsó módon?
Szerettem volna egy kiskutyát tőlük, hogy megtartsam, mert két nagyon szép kutyáról van szó. Azt meg tudtam volna oldani, hogy csak egyet fialjon le a kutyusom?:) Jelentkezzen aki szerint igen! Jó, és az most vágja fejbe saját magát! :)
Összegezzük!: El szeretném adni a kiskutyáimat, de nem nagyon viszik őket, ezért szeretnék segítséget kérni a tapasztaltabbaktól, hogy mely oldalakra érdemes feltöltenem a hirdetésemet. Eddig világos? Olvassátok el még párszor! Majd, kapom itt a kedvesebbnél kedvesebb válaszokat, hogy ilyen hülye tenyésztő vagyok, meg olyan... Nem, nem vagyok. Ha nagyanyádnak van két korcs kutyusa és azoknak utódaik lesznek, nagyanyád tenyésztő? Mert a ti nézeteitek szerint igen. EZT FOGJÁTOK FEL!
Hogy mégis legyen valami sikerélményed:
Google---beírod ingyen hírdetés, kiskutya.
Pont ezt magyarázzuk te szerencsétlen, hogy NEM TENYÉSZTŐ VAGY, hanem szaporító! :D És szerinted amúgy miért nem veszik a kutyáidat, de most komolyan? Elmondtuk: mert a normálisabb, tapasztaltabb emberek tenyésztőtől vesznek kiskutyát, olyat aminek törzskönyve van, ami BIZTOSAN EGÉSZSÉGES, ami megfelel a fajtastandardnek, stb...
És ha nem akarod ivartalaníttatni őket, áruld már el mi a f@szt fogsz kezdeni ha a kanod véletlenül megint befedezi a szukádat? Még a mostani kölyköket sem tudod eladni...
Kicsit talán magadba kéne szállni, és elgondolkodni, miért reagált a kérdésedre mindenki úgy, ahogy!
Fogalomzavarban vagy. Ahogy a "nagyanyám" úgy te sem vagy tenyésztő. Egy tenyésztőnél alap, hogy minden kutyája törzskönyves. Egy tenyésztő nem csak úgy hipp-hopp csinál kiskutyákat, hanem hosszasan böngészi a két kutya családfáját, hogy kiegészítsék egymást, megfelelőek legyenek az utódok.
Te bizony szaporító vagy. Bőven. Szereted a mopszot, mint kutyafajtát? Akkor miért teszed tönkre ilyen "szerelem almokkal". Külsőleg szépek lehetnek a kutyáid, de kitudja miket örökítenek tovább...
Gratulálok, komolyan mondom.
Mellesleg vigyázz a korcs kijelentéssel, mert ilyen alapon a te kutyáid is azok. :)
Miben gondolod tapasztaltnak azokat az embereket, akiktől segítséget vársz?
Legyártott kiskutyák eladásában? Talán lesz olyan is, de kétlem. Aki pedig tenyészt, az nem keresi a hírdetési lehetőségeket,mert pontosan tudja, hova adja el a kölyköket.
Bárhová teszed fel őket, majd magad is láthatod, dömping van a kölykökből. A Te fajtádból is, mert divatosak .
Ezeken az oldalakon általában a legolcsóbb a nyerő szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!