Labrador vagy Golden Retriever?
Nekem labim van kettő (retriever mentőktől), tehát elfogult vagyok :D, de így se tudnék különbséget tenni köztük csak a szőrhosszt. Mindkét fajta rettentő vedlős, főleg ilyenkor, tavasszal. Talán a labiszőrt könnyebb rendben tartani és a szőnyegből kiszedni.
Bármelyik kutyát választod, nagyon figyelj arra hogy honnan veszed. Mindkét fajtát agyonszaporították itthon: dp., epilepszia, agresszivitás .. vagy ajánlom a fajtamentést.
Hát igen, sajnos ..
Nagyon jó lenne pont olyanba beleválasztani, ahol semmi agyontenyésztés nincsen.. Nagyon régóta szeretnék kutyát.. Ha lesz valami baja.. uhh nem is tudom mit csinálnék :S
A golden játékos kutya házőrzésre alkalmatlan, épp ezért szereztem be mellé én egy csoki színű labradort :)
Ő is játékos, és még ugat is :)
Nekünk volt nagyon világos goldenunk,de az a kutya gyönyörű volt és semmi probléma nem volt vele.Sajnos ő már meghalt nagyon öreg volt.Helyette vettünk egy szintén világ goldent azonkívül,hogy nagyon rossz és mindent szétrág (de hát ilyenek ezek a kutyusok)semmi baj nincs vele.Szóval szerintem ne általánosíts ilyen téren.
Nekem labradorom még nem volt,mert nekem a goldik jobban tetszenek a hosszú szőrük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!