Szerintetek így legyen kutyám? (Bővebben lent)
Szia!
Szerintem tarthatsz kutyát, elvégre írtad, hogy lesz séta is.
Persze, simán, ha tényleg biztosítod neki ezeket a feltételeket, de azért - gondolom - nem dobermannt akarsz, vagy kaukázusit, ugye? Egy közepes méretű, feltehetően amúgy is kicsit kényesebb fajta, vagy egy középméretű, csinos, nyugodt, szeretnivaló keverék tökéletesen boldog lenne ott, csak korán hozzá kell szoktatni, hogy ne kezdjen visítani, mihelyst elmentek otthonról.
Nem rosszindulatból mondom, nekem tök nyugodt kutyám van, de ha elmegyek itthonról, tíz percig sír utánam. A szomszéd kutyája meg addig, amíg haza nem jön a gazdája, ráadásul vékony, nyaffffogó hangja van, komolyan szörnyen idegtépő (ahogy, gondolom, a szomszédnak is az enyém tíz perces koncertje...hál'Istennek, nem panaszkodik, ennek okán én sem az övére:)).
Köszi a váálaszokat. Megnyugodtam :)
Nem, nem ilyen óriási "ölebet" akarok, menhelyről szeretnék hozni egy kutyust.
Szerintem első körben dobd fel a témát a néninek, lássad mit szól hozzá. Ne a kutya miatt váljatok haragossá!
A kutyát inkább engedd be lakásba, mert ha kinn hagyod valószínűleg a ketrecében fogja tölteni az élete nagy részét vagy a néni megkedveli és magához fogja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!