Milyen fajta lehet? Képet sajna nem tudok mutatni róla
Az látod egészen biztos, hogy fajtiszta, mivel kutya.:)FajTÁja pedig-azon kívül, hogy leginkább játszótéri fajtagyőztesnek néz ki- nincsen neki.
Az előző gazda is lehetett olyan nem hozzáértő emberke, aki nem profi tenyésztőtől szerezte a kutyáját, hanem "olcsó alomból", amelyet ugyan fajtatisztának említenek a szaporítók, de ha nem lene valami kis lappangó idegen gén a kutyákban, akkor bizonyára törzskönyveztették volna őket...
Erre minden kutyaszeretőnek érdemes figyelni.
Állatorvosnak lesznek tippjei a kutyusod felmenőit illetően.:) Nem baj, ha csúnya, csak szeressétek!
A korcs egy eléggé pejoratív tartalmú jelző. A keverék az keverék, akármennyi fajtától származik.
Kulturált szóhasználatban a korcs jelző épp annyira nem állja meg a helyét, mint pl a megdöglött.
"A keverék az fajtatiszta szülőktől származik, de nem ugyanaz a fajta mindkét szülő. A korcs pedig keverék apa, és korcs anyától, vagy korcs szülőpártól."
Ezt honnét szedted? Elég nagy butaság, akárki is találta ki!
Egy meghatározás
korcs: "a hibrid köznyelvi megnevezése - rosszalló értelemben. A tervszerűtlen keresztezés következményeként keletkezik, korcsban a szülői formák (fajta, törzs, vonal stb.) értékes tulajdonságai részben v. egészben elvesznek."
Én nem vagyok benne biztos hogy keverék! ...a leírás nekem határozottan egy brüsszeli griffonra vall, főleg mert azt írod hogy csúnyácska :)
nézz meg képet a fajtáról a neten és majd mond meg hogy eltaláltam-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!