Székesfehérváron állatorvost aki nem egetrengető összegért jönni ki eutanáziát csinálni? Hogy történik az elaltatás?
Nálunk úgy történt (nagyon beteg volt a rotink, nem volt remény a gyógyulására), hogy kapott egy altató szurit (amit műtétkor is adnak), azután kapta meg, mikor már elaludt, azt, amitől meghalt. Így tulajdonképpen egy pillanatig se szenvedett, mert "belealudt" szegénykém a halálába.
Amúgy, ne haragudj, hogy ezt mondom, de rettenetes önzőség az, amit csinálsz. Megértem, hogy nem tudod már eltartani őket, meg tényleg nem is fiatalok, de megpróbáltad odaadni valakinek őket? Vannak, akik ilyen öreg kutyukat is szívesen befogadnának.
Egyébként tőlünk összesen 4000 Ft-ot kért a doki, de én jóval arrébb lakom.
Komoly életkor egy kutyának a 18 év.
Általában beadnak egy nyugtató injekciót és utána egy erős altatót, amitől leáll a szív. Fizetned kell a kiszállást, és a két injekció árát, amit kg-ra számolnak
ezt találtam
Hatósági állatorvos
Dr. Domján Gábor
Telefon: 06/30/412-4709
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!