Mennyibe kerül egy cavalier king charles spániel (tenyésztőtől)? Gazdik, ti mennyiért vettétek?
Köszönöm a válaszokat! Én is ilyesmi árra számítottam.
Az expresszen tudom, hogy hirdet pár tenyésztő is, én elsősorban arra gondoltam, hogy szaporítókat ne írjanak, akik 20 ezerért adják a beteg kiskutyákat.
Egy betegségektől garantáltan mentes pici, tenyésztőtől 200 e Ft kb. Ettől akkor lehet olcsóbb, ha apró hibával rendelkezik a kicsi, ami miatt nem alkalmas tenyésztésre, és kiállításra.
Amire nagyon figyelj, az az, hogy garantáltan szűrt szülőktől vegyél picit. Ma Magyarországon nagyon kevés a szűrt kutya. Ha nem akarsz beteges picit, mindenképpen kérd el a szülők szűrési papírjainak másolatát, vagy legalább nézd meg a tenyésztőnél. Sokan csak felírják a honlapra, hogy rendelkeznek az eredményekkel, majd az utódaik pedig mégis rendelkeznek az örökletes betegségekkel.
Ma rengeteg a szaporított kutya, és ahogy előttem is írták, sokan azt sem tudják, hogy ők nem fajtatiszta kutyát vettek.
Mindenképpen nézz körbe, menj el kennellátogatásra, és csak utána dönts, nekem ez a véleményem erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!