Hányszor kell sétáltatni egy kis termetű kutyát naponta?
Köszönöm
Indulok is: :)
Legalább 3-4-szer vidd le, amiből legalább 1-2 hosszabb séta, mozgás legyen, mármint ne csak pisi, kaki hanem hadd mozogja ki magát. De ha többször viszed le az csak jó neki. Főleg hogy már tavaszodik. :)
Ilyenkor hamarabb is felkapsz egy pulcsit mint télen. :D
Tök jó, hogy ennyit foglalkozol vele kismamaként is:) A legtöbben ilyenkor hanyagolják a kutyát.
Szerintem is jó a 3-4 alkalom. Minden nap a 3 legyen a minimum.
Az egészségügyi sétáknak elég a 10-20 perc, olyankor kicsit még szaglászik is, ez mondjuk naponta 2x, és legyen még egy hosszú séta (1-1,5 óra), amikor szaladgálhat, játszhat más kutyákkal mondjuk kutyafuttatón.
Hát ha tömben laktok érdemes többször levinni 2x elég szerintem.
nekem egy yorkim van de őt reggel és este viszem le és akkor végzi el a dolgát :)
nekem is shih-tzum van :)
enyém szól, ha menni akar, minden nap 3x sétálunk, 2séta kb. 20-30 perc, meg van egy hosszabb, kb. egy órás, de valamikor nem igényli, csak a 3X30percet.. látni a kutyuson, hogy mennyi séta elég neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!