Melyek a legfelelősségteljesebb tenyésztők Magyarországon?
A fajta mind1, lehet akár tapasztalatból is, akit ismersz, ilyesmi :) Kennelnév kéne, egy sima névvel nemigazán tudok mit kezdeni.
Puszta kíváncsiság :D
Mestertenyésztők (főleg : az Aranykoszorús Mestertenyésztők)mert van ezüst és bronz is
szerintem van egy pár itt M.o.-n ilyen (szerencsére)
Erre a válaszra csak akkor lehetne válaszolni, ha az összessel személyesen megismerkedtél. Távolról, internetes honlapjuk alapján nem szabad megítélni őket.
Arra viszont számíthatsz, hogy senki nem fog itt neked neveket írni.
Én írok.
Angol bullterrier:Cosmopolitan kennel.
Klasszis minőségű és jó körülmények között tartott kutyáik vannak.
Hát szerintem sok felelősségteljes tenyészet van. Aki szereti a kutyáját az csak jól leinformálható helyre adja el a kiskutyáit.
De ha konkrétat vársz akkor írok:
[link] Ebből a kennelből van a holland királyi udvarban is kiskutya. Személyesen ismerem a tenyésztőt, nagyon imádja a kutyáit és szófogadók. Ált. egyszerre 3-mal sétál és mind körülötte forog :)
[link] Itt is szép kiskutyák vannak. Minden kutyuka csak jó helyre eladó és utána is követik a fejlődésüket. Sőt ha a kutyus ígéretes akkor még kiállításra is viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!