A golden retrieverről mi a véleményetek? :D
megbízható, 2-3 litert (vízet) fogyaszt naponta.
Ez milyen hülye kérdés :DD
kint lehet-e? miért ne? jobb mint ha benn lenne mindig
mennyit eszik? mint egy hasonló méretű kutya
mekkora helyre van szüksége? udvar ahol futni tudjon vagy ahol aludni?? :D
beteges-e? "emberről vélemények? beteges-e" no comment :D
mennyit kell sétáltani? minél gyakrabban ha csak házban tartod
okos-e? okos.
Szőrével mennyit kell foglakozni? nem olyan hosszú szőrű, szóval nem sokat
Mi csak tegnap óta vagyunk egy kis golden tulajdonosai.
Nagyon okos, már most a helyére megy magától, ha fáradt. Kint pisil és kakil. Hallgat a nevére és a "gyere" hívásra.
Alapvetően kint lesz, de éjjel még bent van egy fűtetlen helyiségben. Így is szívesen alszik a földön vagy a hidegebb helyeken. Jobb neki kint szerintem.
Mi csak hobbi célra vettük, családi kedvencnek. HA garantáltan diszplázia mentes kutyát szeretnél, akkor bizony mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.Az hogy mennyire beteges egyén függő.
Én szerintem majd oviba viszem reggel és délután a gyerekekért, ha az összes oltása megvan, amúgy a kertben rohangálhat.
Mi most 5x etetjük, szerencsére mindent elfogadott eddig. Egy közepes minőségű táp kell neki. Purina Dog Chow, Profine junior. Szerintem nagyon jó választás volt, nagyon okos, tanulékony és nem mellesleg egy cukorfalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!