Uszkár vagy spániel?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 14:06
1/10 anonim válasza:
Lakásba uszkárt javasolok a bundája miatt, ha spánielt választasz, akkor mindenképpen fiú legyen!
2/10 anonim válasza:
Barátnőméknek szuka spánieljük van és egyre jobban kezd begolyózni, pedig csak 8 vagy 9 éves.Barátoméknak kan uszkárjuk és egy tünemény, 13 évesen is.
5/10 Ninna ♥ válasza:
Ha tudsz körülményeket mondani, hogy hova lenne a kutyus, mire szeretnéd használni, miért nem tudsz a kettő között választani, mi tetszik az egyikben, a másikban, mit szeretnél vele sportolni, mennyi időd lenne rá, stb. akkor még segíteni is tudnának itt az emberek, köztük én is, mert így csak azt tudjuk megmondani, hogy a kettő közül melyiket részesítjük általában kinézet alapján előnyben.
6/10 anonim válasza:
Nem golyózik be a spániel, csak értőn kell vele bánni. Nem való akárki mellé. Amúgy nekünk kettő is van, és <SZERINTEM> sokkal bájosabb, szeretnivalóbb a spániel. Viszont egy igényes fajta: mozgatás séta szükséges neki elég sok, és nem nagyon szeret a gazdi nélkül lenni. Tehát nem az a reggel kib...-om a kertbe és este megyek haza kategória.
7/10 anonim válasza:
2.vagyok.A spániel kutyaiskolás, törzskönyves, jó kennelből való kutya.Az uszkár pedig mentett.
8/10 anonim válasza:
.. további kérdések, hogy, ha uszkár milyen színű és méretű, vannak olyan kombinációk amiket itthon nagyon nehéz találni vagy egyszerűen nincs is(!) nem tudom, hogy spániel fronton milyen a helyzet kishazánkban (törzskönyvesekről beszélek, mást nem is azabd venni, mert szaporítós uszkár nem lesz uszkár hanem valami korcs, spánieleknél meg annó a túltenyésztés tönkre tett sokmindent).
9/10 A kérdező kommentje:
most csak a véleményekre voltam kiváncsi,mert én holnap hozok egy uszkárt ismerősnek,nekem meg spánielem van :)
2011. márc. 25. 19:42
10/10 anonim válasza:
A spániel család szerető állat.Kedves, aranyos, és jó indulatú.
Az uszkár vihető szépségversenyekre de az amerikai s az angol cocker spániel és a többi spániel esélyesebb a győzelemre.Ha valaki azt írta volna hogy meghülyült a kutya az a csak a gazda hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!