Hogy neveljem meg a kutyám hogy n szökjön meg? (konkrétumok lent! )
mennyit mozog naponta?
szoktad pórázon sétáltatni?
néha gyakorolj vele nyitott kapunál pórázon,hogy nem mehetik csak ha hívod.
Nekünk is foxi keverékünk van (lassan 12 éves) és első néhány évében minden 3. éjjel eljárt. Ha bezártunk egy kijáratot kibogozta a dupla drótkerítést. Mikor áthúztunk még 1-2 drótot végig a kerítésen, átjutott a szomszédba, megharapta a kutyát és onnan szökött ki. A megkötés csak 1 ideig segített, de úgy szenvedett hogy rossz volt nézni.
Végül a napi sétáltatás oldotta meg a dolgot, 1-2 óra futtatás a szabad levegőn. Sok sikert!
Szia!
Mennyi idős a kutya?
Csináljatok olyan kerítést amin nem tud átmászni!
Úgy meg lehet csinálni hogy a kerítést tetejét befele hajlósra és akkor nem tud átmászni !
Szerintem azért kapott rá a szökésre, mert otthon unatkozik. Nincs semmi feladata, kihívásokra vágyik. Kihívás a kerítést megmászni, a szomszéd kacsáira vadászni.
Biztosan nagyon izgő-mozgó típus lehet. Én a helyedben elvinném vércsapára vagy agilityre.
Ugyan ez a helyzet nálam !
Rázós nyakörv !
Már próbáltam jutitfalatot !
Mindent ..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!