A 2011-es Szilvásváradi CACIB hogy zajlik? Vagy egyáltalán, egy kutyakiállítás?
Szia! :)
Én is megyek a szilvásváradi CACIB-ra. Igen, a két napon különböző fajtacsoportok lesznek. Valahol olvastam, hogy melyik napon melyik majd megkeresem neked.
Amit kapásból megjegyeztem, hogy a német juhászkutya és a dobermann szombaton lesz, az amerikai staffordshire terrier pedig vasárnap.
Melyik fajta érdekel?
A bepakolás általában 7 kor kezdődik a bírálatok meg 9-fél10 körül szoktak (na meg ha a bíró befut)
Ez valójában 1CACIB két napja ezért van felesben. Egyébként pl angol pásztorban szombaton van a CACIB vasárnap a klubkiállítás:)) én már neveztem Szilvásra de még nincs visszaigazolásom szóval a pontos beosztást csak tippelem. A BOD kezdődik általában 2 kor és Szilváson második nap van a BIS utána pedig a paci BIS :))))ekkor derűl ki kié lesz a lipicai ami itt a fődíj.
Ha aussiet akarsz gyere át van most egy alomnyi:))) na jó vicceltem:))) szombaton van a CACIB vasárnap a klub biztos mindkettőn lesznek aussiek de és a vasárnapot mondanám
Szombat:
FI
FII
FIX
vasárnap:
FIII
FIV
FV
FVI
FVII
FVIII
FX
+ vasárnap van a szuper BIS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!