A Profilum kutyatáp hány % húst tartalmaz?
a Dog chow a Purina egyik középkategóriás tápja a profilum viszont egy prémium táp.
A hústartalom 30% körüli, ami nem a legjobb a piacon de egészen jónak mondható.
Több változata van, különféle fehérjetartalommal ami azonban nem azonos a hústartalommal!!!
ha választani kell akkor Profilun, de szerintem méginkább Biomill vagy happy dog
Szerintem azért nem lehet megtalálni sehol, mert nincs benne hús.
De ha valaha valaki valahol látta már az összetételét, engem is nagyon érdekelne.
Ez meg miféle összefüggés?!
A hústartalommal dicsekedni szoktak, nem pedig eltitkolni!
profilum kutyatáp junior, csirkés összetevői:
Dehidratált, zsírban szegény állati eredetű fehérje (min. 30% csirke), kukorica, búza, kukoricafehérje, baromfizsír, rizs, hidrolizált baromfifehérje, szárított cukorrépapép, napraforgó olaj, só, ásványi anyagok, szárított májpor, inulin, kolinklorid, colostrum, paradicsompor, körömvirágliszt.
Beltartalmi értékek: nyersfehérje 32%, nyers olajok és zsírok 18%, nyershamu 7%, nyersrost 3%.
Megjegyezném, hogy nekem semmi bajom a profilum táppal, szép fényes a kutyám szőre, és egészséges, vidám kutya. Szerintem meg a biomill a rossz táp, mert az én kutyám azt nem szerette (meg "kicsit" lócitrom szaga volt... :D) Meg hiába szuperjó minőségű ez a táp, vagy az a táp, ha a kutyának nem ízlik! Nekem a royal canint, meg a hill'st alig ette, az eukanubát falta, a profilumot is szereti. Akkor miért adjak neki olyan tápot, amit nem szeret, de csak egy fokkal jobb annál, amit most kap? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!