Husky vagy a malamut a szökősebb?
Figyelt kérdés
Melyik a könnyeben tanítható? És szuka vagy a kan a szökősebb? Mennyit kell vele mozogni(1 nap)?2011. márc. 23. 18:57
1/10 anonim válasza:
Mindkettő fajta erős jellemű, szabadszellemű kutya de szerintem a malamut keményebb. Arra meg nem hinném hogy van mutató, melyik a szökősebb. Szintén nem hinném hogy van összefüggés a kutya neme és a szökősség között. Nevelés kérdése.
2/10 anonim válasza:
csak az a kutya szökik meg amelyik nem érzi jól magát vagy nincs kielégítve a mozgásigenye.
3/10 anonim válasza:
Nem igaz,tele vannak az újságok elveszett husky kereső hirdetésekkel.Ismerősi körben is van,és a szökést teljesen nem lehet kinevelni belőlük.Ha hétvégén egész nap kirándulnak vele,este még kilóg ha tud...
4/10 anonim válasza:
Azért van huskykkal tele az újság, mert az a leginkább szaporított szánhúzó fajta. És ugye egy szaporító nem fogja elmondani neked, hogy milyen a természetük, mit igényelnek, nem fog lebeszélni róla, hogy ne haragudj, de az igényeidnek, az életmódodnak ez a fajta nem felel meg. Neki csak az a lényeg, hogy minél több kiskutyát, minél magasabb áron és rövidebb idő alatt eladjon. Az eredmény meg az, hogy tele vannak a sintértelepek és menhelyek leadott vagy megszökött huskykkal...
5/10 anonim válasza:
Ha foglalkozol vele, ugyanolyan nehéz a nevelésük. Nemtől függetlenül szökősek, elég sokat hallok, hogí elszöknek ilyesmi ebek. Az a baj, hogy unatkoznak, és kint széjjel akarnak nézni. Mivel szánhúzó fajták, ezért sok a mozgásigénye.
6/10 anonim válasza:
Nekem huskym van és egyáltalán nem szökős, este kennelben van, de nappal mindig kivan engedve, nagy udvarunk van, sajnos van olyan nap amikor nem tudom elvinni sétálni de ez sem jelent gondot, nem szökik el. Pedig a kerités nem okozna neki nagy gondot, mert alacsony. Ez függ a kutya személyiségétől és a neveltetéstől, meg hogy hogy érzi magát.
7/10 anonim válasza:
Meg huskyn belül is vannak kivételek.Az hogy a szaporító nem mondja hogy sokat kell mozgatni,először is nem jelenti,hogy nem kéne magától is tudnia a vásárlónak,másodszor,az egész napi kirándulás utáni lógást,mivel magyarázod.A szaporítás mai téma,meg vissza max 10 év.A huskyról szinte azóta hallani hogy szökős,mióta honosították.
8/10 anonim válasza:
Nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél...Miért épp a huskyról terjedt el,hogy szökős?
9/10 anonim válasza:
Én is épp ezt irtam, hogy különbözőek a kutyák még fajtán belül is. én csak azt irtam le, hogy az én kutyám milyen. ez nem jelenti azt, hogy mindegyik... a szaporitós szöveget nem értem miért mondod nekem... és én tisztába vagyok, hogy ki kell elégiteni a mozgásigényüket, de ha nem viszem el mondjuk egy nap sétálni akkor sem szökik el. És én nem magyaráztam azt, hogy nem szökősek, csak azt mondtam hogy vannak kivételek, mint pl. az én huskym mert ő egyáltalán nem szökős és, hogy nem minden azért csak a fajtán függ.. ennyi.. ha nem nekem szólt a válaszod, akkor bocsi.
10/10 anonim válasza:
Nem neked szólt,volt egy "szaporítós" válaszoló.A te válaszodra,a fajtán belül is vannak kivételek ment.Ismerek otthon ülő huskyt is,de ez a ritkább szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!