Kutyát szeretnék, de allergiás vagyok. Ismertek esetleg valakit aki szintén allergiás de van kutyája? Ha igen, milyen fajta?
Szia!
Mondják hogy vannak "hipoallergén" fajták de ez nem igaz!
Viszont van rá gyógyszer pl. a Calritine tabletta melynek az "Akut" változata vény nélkül is kapható.
Egy ismerősöm allergiás, és mégis tart kutyát - uszkárt.
Itt a honlapja, ha gondolod vedd fel vele a kapcsolatot és kérdezz tőle: www.poodleagility.fw.hu
múltkor néztem a tévét, és pont egy kutyás műsor ment benne, és pont ilyen kutyákról :)
állítólag van egy olyan kutyafajta amit direkt erre a célre fejlesztettek ki, szerintem keress rá neten, ha jól emlékszem valamilyen golden retriver fajta, és olyan embereknek tenyésztették ki a kutyákat akik allergiásak a szőrükre
Szia!
A yorkik szőre nem allergizál, mert 90%-ban megegyezik az emberi szőrrel/hajjal
ha csak te vagy allergiás, akkor eldöntheted, hogy vállalod, vagy nem. De ha a környezetedben vannak mások is, akkor az ő beleegyezésük is kell.
Egyik szomszédom fia épp emiatt halt meg 1 évesen.
Skótjuhászuk volt lakásban, az orvosok egyértelműen ezt állapították meg.
csak okosan! az allergia nem játék, és ha már beszerzel egy kutyát, utána nem dobhatod ki, mert erősödtek a tünetek!
ezeket is tartsd szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!