Mi a véleményetek a Happy Dogról?
Figyelt kérdés
Golden Retrieverem most 5-6 hónapos, és áttérnék erre tápra, de kíváncsi lennék (tapasztalatok alapján ), hogy szerintetek milyen minőségű ez a táp?2011. márc. 22. 16:10
1/7 Ninna ♥ válasza:
Hát ha a sima Happy Dog-ra gondolsz, akkor az elég jó minőségű kaja, jobb egy picit talán, mint a középkategóriások, olyan alsó felsőkategóriás táp, én tudom ajánlani, kb. 2 hétig etettem ezzel, akkor is csak amiatt, mert vártunk a másik tápra, de nem volt baja a kutyámnak, jó volt a széklete, és nagyobb változáson sem ment keresztül (pl. kedvváltozás, szőrhullás stb) Szóval én tudom ajánlani. A Natur Croq meg ilyeneket azokat felejtsd el, nagyon szarok.
2/7 A kérdező kommentje:
Én Happy Dogon belül erre gondoltam: Happy Dog Supreme Junior - Maxi Baby utána Maxi Junior
2011. márc. 22. 16:23
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy Te milyet tápot adsz a kutyáidnak?
2011. márc. 22. 16:24
4/7 Ninna ♥ válasza:
Én Orijen 6hallal etetem a nagyobbik kutyáimat, a pici meg még nagyon kölyök, ő pedig Orijen Puppy-t eszik, nagyon szereti :) Én Orijen/Acana párti vagyok.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan próbáld ki, én ezzel etetem a kutyáimat és szép tőle a szőrük, teljesen bevált nálunk. Először csak kis csomagot vegyél, így meglátod hogy ízlik-e a kutyádnak, és ha bevállt, akkor vegyél nagyobbat.
7/7 anonim válasza:
Nekem lassan 11 hónapos lesz a dobi szukám. Mióta hazahoztuk azóta Happy Doggal etetjük. 6 hónapos koráig Happy Dog Maxi Baby -t kapott, most Happy Dog Maxi Junior-t. Szépen fejlődik, szép a szőre és nem kellett mellé semmilyen csonterősítőt adni neki. Nekünk bevált.
A www.webkutya.hu oldalon megrendelheted és értéktől függetlenül ingyen házhoz szállítják az ország egész területén.(Itt van 1kg, 4kg és 15kg kiszerelés is)
Szerintem is először csak egy pár kilót vegyél, próbára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!