A Cerberosnál mennyi idős kortól fogadják a kutyákat a terápiás képzésre? És kötelező elvégezni hozzá az alaptanfolyamot?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 07:50
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, az alap dolgokkal már tisztában van.
2011. márc. 22. 08:07
2/9 anonim válasza:
A terápia ahhoz kell, hogy egyáltalán csoportba illeszthető legyen, tehát addig nem is tud alapfokra menni, amíg nincsenek megoldva a viselkedés problémák.
3/9 A kérdező kommentje:
Bocs, nagyon félreérthető volt a kérdésem. Én erre gondoltam: [link]
Az én kutyám lassan fél éves lesz. Nagyszerűen ki jön az idegen emberekkel, gyerekekkel, és az állatokkal.
2011. márc. 22. 11:08
4/9 anonim válasza:
Nem jártam hozzájuk, de nekem az a tippem, hogy biztosan kell hozzá az alapfok, de legalábbis az alapfokú vizsga az ő rendszerükben. Anélkül nincs semmi garancia arra, hogy a kutyád tényleg tudja, amit tudnia kell. De hívd fel őket, biztosan szívesen elmondják!
5/9 IGCM válasza:
Attól függ!
Milyen terápiára van szüksége a kutyádnak??
Túlfélénk,ideggyenge,túlagresszív,nem tudja felvenni a külső ingereket megfelelően,rosszúl értelmezi emberek vagy kutyák testjeleit??
Szóval nem mindegy :D
6/9 IGCM válasza:
Ja bocs látom a linket,ehhez a képzéshez még középfokú vizsga is kellene,azt nem tudom a suli kér-e hozzá.
De mindeképpen szükséges akármit mondanak.
7/9 A kérdező kommentje:
Végülis teljesen érthető, ha köteleznek az alap vizsga elvégzésére. Sőt, talán így a legjobb.
2011. márc. 22. 14:03
8/9 badella válasza:
Érdeklődés és jelentkezés: Mancsos Segítőtársaink Alapítvány
Gaál Zoltán - 06 (20) 475 4409
zoltan@mancsosok.hu
szerintem ez az írás teljesen egyértelmű a honlapon, felhívod, írsz neki és nem itt találgatsz!
9/9 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, hogy volt pofám kérdezni egy olyan oldalon, ahová kérdéseket lehet feltenni.
2011. ápr. 13. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!