Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel etessem? (Kérdésed túl...

Mivel etessem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van egy nagyon öreg pincsim,már így fogadtam be. Szegénynek sorban potyognak ki a fogai. A tápot beáztatva nem eszi meg. Miket lehet neki főzni? Rizst? Tésztát? Zöldségeket kaphat mondjuk húslevesből? Csirkehúst,bőrt főzve? Virslit,meg felvágottat?

Segítsetek légyszi,mert az állatorvosnak már az összes javaslatát kipróbáltam,mégis egyre fogy a kutya,és nem szeretném őt elveszíteni.

2011. márc. 22. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Nem tudom miket javasolt az állatorvos, de ott ahol én lovagolok van egy kutyus aki egyszer egy ló mögé szaladt, a ló megijedt és az kirugta a fogait és csak 4 maradt meg neki; azóta mi a következőt csináljuk:

csirkemellfilét,néhány tojást és egy tasak rizst megfőzünk, ezeket külön külön pépesítjük, hogy ne kelljen rágnia túl sokat. Ha senkinek nincs ideje főzni, akkor a készen kapható kutyakonzervet adjuk neki oda, ezt is meg szokta enni általában, de sokkal hamarabb keresztülmegy a szervezetén, mint az általunk készített étel, ami pépesítve van. Remélem segítettem... majd írj, hogy mi van a kutyussal!

2011. márc. 22. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát,ő ezeket a tasakos,meg konzervkajákat,é a pépesített tápot javasolta. A konzervet hiába adom neki,nem hízik,pedig kéne neki. A tápot meg nem eszi meg pépezve. Főzök neki,itthon vagyok gyesen,úgyhogy van időm :)

Tésztát is szoktam neki adni,azt nagyon szereti. Kipróbálom a receptedet :)

Egyébként jól van, életvidám,játszik,szaladgál,csak kb 2naponta veszem észre,hogy hiányzik még egy foga,és nagyon sovány :(

2011. márc. 22. 09:30
 3/3 IGCM ***** válasza:

aha...hát én tuti nem etetném azzal amit ez a doki javasolt :D

Én ezt mondnaám:

főtt rizs+reszelt nyers sárgarépa+főtt hal vagy csirke(csontozott)+zöldkagylópor+esetleg főtt zöldésgek+időnként főtt tojás bele neki

2011. márc. 22. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!