Vannak itt golden retriever gazdik?
Köszi!:) Hát gyakorlatilag minden érdekel a goldikkal kapcsolatban. De akkor kérdezek párat, ha nem baj!:)
A ti golditok kinti vagy benti kutyus? Mennyire nehéz a bundájának az ápolása? Naponta viszitek sétálni? Mennyi sétától fárad le kellően? Macsekokkal milyen a kapcsolata?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek.:) Köszönöm!
Mi kint tartjuk a kutyát, mert bent nem olyan ajánlatos tartani, főleg ha felnőtt kutyáról van szó :)
A bundájának ápolása egyátalán nem nehéz:) Mi hetente 2x kifésüljük a bundáját és fürdetni inkább csak nyáron szoktuk:) Ami nagyon fontos, hogy ebben az időszakban ,mikor jön a jó idő,és vedli a bundáját ,rendszeresen ki kell fésülni a bundáját! Nem visszük naponta sétálni inkább hetente! Nekünk egy viszonylag nagy udvarunk van és elég hely van arra hogy rohangálhasson!(Persze ha nem olyan nagy az udvar akkor kell vinni sétálni :) )
Én egy faluban lakom és én nem viszem olyan nagyon hosszú sétára! de ha ki akarod egy kicsit fárasztani futhatsz is vele:)
Nekünk van egy macskánk és amikor a kutyám 1 éves volt akkor került hozzánk. A kutyám befogadta és a mai napig együtt esznek és alszanak :)
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:34
Az utolsó elötti választ is te írtad, ugye?:)
Köszi, hogy kedvességedért,még két dolgot akkor kérdeznék.:)
Az egyik az, hogy mikor pici volt a golditok, mennyire volt harapós és ha az volt, hogyan szoktattátok le róla?
Én mindenhonnan azt hallom, hogy a goldi egy nagyon tanulékony okos kutya, viszont itt már volt jópár kérdező, aki a goldijára panaszkodott, hogy problémák vannak a nevelésével. Ti mikor hozzátok került, mennyi idő alatt tanultátok meg a fontosabb dolgokat? Pl ül, fekszik, a behívhatóságot, a láb melletti sétálást, azt hogy belenyúlhatsz a kajába annélkül, hogy morogna, hogy ne ugráljon fel, ne harapjon?
Na asszem nem férek bele a két kérdésbe..:D
Tenyésztőtől vettétek a kutyust? Ha igen, akkor kitől? Rendes, hozzáértő tenyésztő az illető?
És az utolsó kérdésem, mivel etetik a kutyust?:)
Nagyon köszönöm előre is a segítséged!:)
Köszi, hogy kedvességedért,még két dolgot akkor kérdeznék.:)
Az egyik az, hogy mikor pici volt a golditok, mennyire volt harapós és ha az volt, hogyan szoktattátok le róla?
Én mindenhonnan azt hallom, hogy a goldi egy nagyon tanulékony okos kutya, viszont itt már volt jópár kérdező, aki a goldijára panaszkodott, hogy problémák vannak a nevelésével. Ti mikor hozzátok került, mennyi idő alatt tanultátok meg a fontosabb dolgokat? Pl ül, fekszik, a behívhatóságot, a láb melletti sétálást, azt hogy belenyúlhatsz a kajába annélkül, hogy morogna, hogy ne ugráljon fel, ne harapjon?
Na asszem nem férek bele a két kérdésbe..:D
Tenyésztőtől vettétek a kutyust? Ha igen, akkor kitől? Rendes, hozzáértő tenyésztő az illető?
És az utolsó kérdésem, mivel etetik a kutyust?:)
Nagyon köszönöm előre is a segítséged!:)
Igen én irtam az előzőt is :)
Hát elégé harapos volt de hamar leszokott róla:)
Úgy szoktatuk le (bár tudom érdekes) hogy kézből adtuk neki a tápot és megszokta hogy nem harap meg :)
Hát a tanulás nagyon nehezen megy az elején ! nem tudok pontosat mondani ,mert fokozatosan tanitottam neki a dolgokat:) tehát ha valamit megtanult akkor 1-2 hétig azt gyakoroltam vele:)
Nem kennelből vettük egy családtól akiknek ellett a kutyájuk :)
De nagyon rendes és hozzáértő volt :)
A kutyát kutyakonzervel,száraz táppal illetve maradékkal pl.pörkölt maradék :)
Ha van még kérdésed szivessen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!