Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ilyen lusta a labradorom...

Miért ilyen lusta a labradorom? Normális ez?

Figyelt kérdés

Általában egész nap alszik... Kinézek az ablakon és azt látom, hogy alszik. 2 órával később is alszik csak akkor már egy másik helyen... Néha felkel, körbejárja a kertet, ugat és utána megint alszik. Ha séta meg suli van akkor szivesen csinálja meg sétánál sem kell kirángatni a kapun... De például suliba amikor a kiképző beszél velem, hogy mit hogyan kéne és addig a kutyám mondjuk ül 3 méterrel arrébb akkor egy kis idő utána megint azt veszem észre, hogy csukódnak le a szemei. Ezen kívül rengeteget ásít. Mi lehet ennek az oka? Ennyire lusta és szeret aludni vagy ez már valami betegség?

11 hónapos, kan

2011. márc. 20. 13:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tegnap rendeltük meg a zöldkagylós cuccot. Nem volt röntgen. Viszont tényleg keveset volt mozgatva...:S A lényeg viszont az, hogy mostmár kezd jó lenni a helyzet:)
2011. márc. 20. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:

Kívánom, valóban jöjjön rendbe a kutyád!

Nagytestű, így ajánlatos neki egy csípő és könyök röntgen.

2011. márc. 20. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Komolyan azt várod hogy magától ugrálni meg futkározni fog a kertben? Inkább örülj hogy magától nem szórakoztattja magát, mert az a legtöbbször ásásban nyilvánul meg.

Elárulok egy titkot .. egy kutya sem mozgatja le saját magát, neked kell foglalkozni vele hogy mozogjon.

A dp röntgen szerintem mindeképp csináltassátok meg. Gondolom törzskönyves, dp.-re szürt szülök kölyke és szerződéssel vettétek ami kitér a dp. garanciára - még most kell reklamálni, mert kell majd a pénz ha mütétre kerül a sor. Vagycsak álmodozom, mi?

2011. márc. 20. 18:20
 14/16 A kérdező kommentje:

17:22

Köszönöm szépen!:) A röntgent már amúgy is tervezem. Úgy olvastam, hogy 1-1,5 éves korba nem árt egy ilyen "ellenőrzés"

18:20

Nem várom azt, hogy magától ugráljon, de eddig tök jól elvolt a kertbe, szaladgált meg elfoglalta magát. Főleg, hogy van az udvaron egy hatalmas farakás és ott egy csomó szag.. Mindig ott bujkált meg szimatolt. Most meg csak alszik... Ezért is lepődtem meg ezen. Azt is nagyon jól tudom, hogy nekem kell foglalkoznom vele. Nem álmodozol. Felelős tenyésztőtől vettük. :)

2011. márc. 20. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Étvágya rendben?

Éjjel nem sokat van éber állapotban?

Most időnként ez a hirtelen meleg is lenyomja némely kutyát.

2011. márc. 20. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Ahogy javul az idő és megoldható, az úszás nagyon ajánlatos lenne neki a lábai miatt.
2011. márc. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!