Melyik kutyafajta egygazdás?
*egygazdás = egy emberre hallgat, a gazdi a mindene, nagyon hűséges, esetleg kajával sem lehet elhívni a gazdi mellől
főleg közép-nagy termetű kutyusok érdekelnek de mondhattok kicsiket is.
köszönöm előre is
Nekem a német juhászom ilyen..
Amúgy akik ezt felsorolták azok ezt honnan tudják?? Saját tapasztalat?
kijavitanám a 2. irót mert a német juhász nem kifejezetten 1gazdás mert igenis képes arra h gazdát váltson. ez bizony nehézkes neki de rövid időn belül ugyanugy megszereti az új gazdit is és a gazdaváltásra többször is képes
üdv. 1 kutyatenyésztő
Akkor az én kutyám félresikerült :) Mondjuk lehet van benne másik vér is mert még 8-9 éve menhelyről hoztuk el..
Ő az a kutya aki kifejezetten csak 1 gazdára koncentrál aki foglalkozik vele és kifejezetten jó házőrző.:)
A válasz megírásának időpontja: ma 12:35
A golden, a labrador és a berni nem egy gazdásak, sőt én úgy tudom hogy a német juhász se, de ebbe nem vagyok biztos.
A kérdező kérdésére a válaszom: kuvasz, komondor, kaukázusi, akita. Ezek biztosan.
Ez azért az egyedtől is függ! Hidd el ismerek olyan berni pászort aki nem is engedi megsimogatni magát a gazdáján kívül....
Pumi, mudi, puli.... ők legtöbbször ilyen természetűek.
Én is ismerek bernit aki simogatni sem engedi magát de azért mert annyira fél.
Ha saját tapasztalatból kell akkor azt mondanm, hogy: mudi, kuvasz, dobermann, kaukázusi.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:35
szerintem a tacsi nem egygazdás.
nekem életembe kb volt 10-12 tacsim és egyik sem volt egygazdás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!