Milyen árnyalatú az ezüst színű mopsz színe?
Tegnap egy haverunkkal elmentünk kutyanézőbe, és ő vett végül egy ezüstnek titulált mopsz kutyát. A kutya szerintem túl sötét színű, inkább szürke (kifejezetten sok benne a fekete). Ez lenne tényleg a szürke szín? Amúgy nem olyan fontos, mert a havert nem érdekli, jó-e a szín, vagy nem, szeretni fogja a kutyát ígyis-úgyis. Csak érdekelne a véleményetek.
A googleba beírtuk, ott adott ki ugyanilyen színű mopszokat, amik az amerikai kennel klub elfogadott színei közt voltak, de magyar oldalon nem találtam hasonló színű kutyát.
Jó csak amit ezüst színűként árulnak, vagy raknak fel képet, az valójában inkább a bézs egyik árnyalata. Tehát nem a normál barack színű hanem egy kicsit kékesebb beütésű de ettől még bézs hatású.
Ez a kutya meg kifejezetten szürke, erőteljesebb fekete jegyekkel mint mondjuk a bézsnél (nekem is egy bézsem van). Azért kérdeztem, hogy ez akkor az ezüst szín, vagy a bézs kékesebb árnyalata? Azt tudom, hogy a fekete jegyeknek meg kell lenni a pofán a füleken, meg a háton egy csíkban. Ez rendben is van vele is, csak az alapszíne szürke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!