A szukak szoktak menstrualni?
Figyelt kérdés
A mult nap lattam a nosteny kutyamat hogy verzett, a nemi szerven.....azt hittem eloszor hogy megutotte magat vagy osszeverekedett, de miutan elgondoldolkoztam rajottem h lehetseges h menstrual? nem vagyok biztos benne, hogy a kutyaknal szokott e ilyen lenni, a macskaknal szokott?2011. márc. 18. 20:32
1/17 IGCM válasza:
o.o
OMG..
bocs...nem tudok mit írni..sokkot kaptam
2/17 anonim válasza:
ohhh Istenem.... erre nem tudok mit mondani..itt egy link olvasd el...most kezelem magam a sokkból
3/17 anonim válasza:
Én is sokkos állapotban vagyok, de essünk túl a felvilágosító órán...
A szuka kutyák általában évente 2 alkalommal tüzelnek. Ez azzal jár, hogy véreznek, és ilyenkor képesek vemhesülni, ha kan kutyával "találkoznak" (remélem ezt a találkozást érted)
Gondolom fiatal vagy még, ha idáig erről nem tudtál.
4/17 anonim válasza:
úristen!!! minek van neked kutyád ha még ezt se tudod? szerinted náluk hogy működik? ők is emlősök, ugyanolyanok mint az ember csak egy kicsit butábbak!!!
5/17 anonim válasza:
Hirdesd meg a kutyádat eladásra, az árán vegyél egy nagy plüsskutyát.
Bocsánat, de nagyon dühös lettem !
6/17 anonim válasza:
Miert vagytok ezen ennyire kiakadva..? Nekem pl orvosi diplomam van, es nem tudtam. Bar kutyam sincs, ez teny.
7/17 anonim válasza:
Most kell vigyáznod a kutyádra még 2 hétig legalább, hogy idegen kan ne kerüljön a közelébe. A macskák is ivarzanak, de ők másként. Ott nincs látható vérzés.
8/17 A kérdező kommentje:
egyebkent a szuka kutyam ezelott 4 honapja szult 4 kiskutyat, es lehet hogy most megint jon ez az idoszak a tuzelssel, es valamelyik kutyaval tuzelt es azert verzett?
2011. márc. 18. 20:41
9/17 anonim válasza:
a kutyák igen, a macskák nem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!