Yorki mellé nem durva egy bordeuxi-dog?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves yorkim,a párom szeretne egy bordeuxi-dogot.(hogy megvédje a kicsit,sok a kóbor kutya,én kérdeztem azt a kérdést is,h mit tegyek a sok kóbor kutyával),de amikor ő már felnött méretü lesz nem fogja játékból kinyírni a kicsit?mert ami neki játék,lehet,h a yorkinak már halál.remélem tudtok tanácsot adni.2008. febr. 6. 10:30
1/5 anonim válasza:
Játékból nem hinném hogy kinyírná, de figyelni kell már az elején, hogy nem szabad engedni ha durván kezd játszani. Amúgy a kutyák tudják nagyon jól, hogy vigyázni kell a kisebbre, nálunk a berni pásztor is úgy figyel a kiscicákra pl hogy felemelt lábbal kerülgeti őket:) de van egy bolognese kutyánk is és nem nagyon játszik vele, mert nem az ő mérete, és miután párszor montuk a berninek hogy vigyázz rá, óvatosan, komolyan mondom megértette:) de persze ez egy berni, ő nagyon nyugis kutya. Itt inkább a bordeux-i dog fajtatulajdnoságait kellene megvizsgálnod, utánajárni, állatorvostól megkérdezni, hogy viseli más kutyákat! Én simán elképzelem hogy megvédi egy idő után a yorkit, mert a yorki volt ott előbb, ő a kölyök a második, megszokja majd mert kölyök korától együtt lesznek.
3/5 anonim válasza:
Az ember is megtartja testméret tekintetében az arányokat, legalábbis a legtöbb. Kutyák esetében ez vajon miért lehet kérdés?
4/5 anonim válasza:
durva mert nekünk is a westinkel a kiskutyák még amikor 2hónaposak voltak aranyosan játszotak vele és most már vannak fél évesek és már nagyon durván játszanak vele
5/5 anonim válasza:
inább válasszatok hozzá vizslát sokkal jobb a természete nem harci kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!