Miért tiltott állat a Pitbull?
Mert a sok gyagya, arra használta amire nem kellett volna. Tudvalevő, hogy a pitbull idegen kutyákat nehezen tolerál, és sok elmebeteg ezt használta ki.
Egyébként sok jót írnak róla.
Tiltani nem tiltották, csak be kellett jelenteni az önkormányzatnál, chippelni kellett, meg ki kellett heréltetni. De ezek szerint ezt már eltörölték? Nézz utána, mert lehet,hogy önkormányzatonként változó.
Miaz hogy nincs önkontrollja XD
Van neki..csak sok izomagyú vásárolja megezért tiltott...
Egyetlen hibája hogy ha bepöccen másik kutyára,de ahhoz nagyon sok minden kell hogy előfordúljon.tényleg hülyének kell lennie a máésik kutyának,akkor ha nekimegy nem birja abbahagyni a bunyót ennyi.Egyébként egy kedves okos családcentrikus kutya és emberbarát!!Imádja a gyerekeket is.
Az a baj, hogy nagyon sok a laikus szakértő! Azt nem tudják megérteni, hogy nem a fajta támadó meg minden rossz a világon, hanem az egyed, fajtától függetlenül. A pitnek van hírértéke. Megtámadta, megharapta, széttépte, stb. EZ A HÍR GYEREKEK!!!
Netalán megkap egy Yorki vagy más apró eb, arról senki sem akar beszélni, mert az ciki!!! Kinevetik az embert. Pedig ugyan olyan kutyatámadás, harapás. Egy pit támadás nem marad titokban, de szerintem nagyon sok öleb harapás marad látenciában. Erről miért nem esik szó! Nekem is pitem van. Testmozgás, fegyelem!!! A legjobb társ a világon. Benne még nem csalódtam. 3 éves ivartalanított szuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!