Milyen fajta kutyák élnek átlagban a legtovább?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 00:19
1/11 anonim válasza:
Tacskók és azok keverékei. Nem ritka náluk a 15-18 év is.
2/11 anonim válasza:
Általában a kisebb testű kutyák élnek tovább...
3/11 anonim válasza:
Igy van, a kistestu kutyusol altalaban, pl. tacsi, csivava, stb.
4/11 anonim válasza:
A csivava pont nem él sokáig. A különösen kis- és nagytestű kutyák rövid ideig élnek pl. csivava, dán dog
Amúgy ha csak fajtát nézünk, szerintem is a tacskók és azok keverékei vezetnek ilyen téren.
5/11 anonim válasza:
Egy ismerősöm tacskó keveréke 21 évet élt, ha jól tudom a hivatalos guiness rekord is ennyi. Szóval tényleg a tacskók élnek legtovább.
6/11 anonim válasza:
01:02
"Elég magas életkort megélnek, nem ritka a 15–16 éves korú sem."
Nem tudom, de akkor biztos a nagyon nagy kutyák is sokáig élnek. De ez igaz a nagyon ksitestű kutyákra is. Már pedig a csivava a világ legkisebb kutya fajta.
7/11 anonim válasza:
A Német dog rövid ideig él.
5-6-7 év! Átlagban:(
Sajnos két dogunk ment már el 6 évesen.
A csivava meg sokáig él.. Szüleimnek kettő van..az egyik 10 éves a másik a 14 tölti majd áprilisban:D
8/11 anonim válasza:
tacskók
mi nagyon tacsi mániások vagyunk van is 4 tacsink
1.: 11éves
2.: 18 éves
3.: 9 hónapos
4.: 4 éves
:)
9/11 A kérdező kommentje:
Azt egyébként gondoltam, hogy a tacskók sokáig élnek, volt is nekünk egy korábban, 14 éves korában tűnt el, valahogy elszökött. Azt viszont nem gondoltam, hogy ők élnek kb a legtovább.
2011. márc. 18. 15:46
10/11 xnorkax válasza:
Szerintem is a tacskók, de én még az uszkárokat is ide sorolnám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!