Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya jo hazorzo a...

Melyik kutya jo hazorzo a rottweileren es a nemetjuhaszon kivul?

Figyelt kérdés
A szomszedomhoz mar haromszor betortek harom het alatt es felek hogy hozzank is be fognak torni.Ezert szeretnek venni egy hazorzo kutyat,de tolunk at lehet menni a szomszedba az udvaron keresztul es a szomszedban van 2 kisgyerek.Milyen kutyat ajanlanatok ,ami gyerekbarat es hazat is oriz?
2011. márc. 17. 20:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
hát szerintem minden nagyobb testű kutya biztonságos.Németjuhász ha meg van nevelve akkor szereti a gyerekeket.Nekünk labrador van,és ugat ha valaki bejön.Roti is jó.
2011. márc. 17. 20:25
 2/20 IGCM ***** válasza:
100%
Kaukázusi,kuvasz :D
2011. márc. 17. 20:27
 3/20 anonim ***** válasza:
Boerboel
2011. márc. 17. 20:28
 4/20 A kérdező kommentje:
a kaukazusi eleg vad mert mar egyszer regebben volt egy nekunk is es nem volt valami kedves a gyerekekkel
2011. márc. 17. 20:28
 5/20 A kérdező kommentje:
a rotirol szo sem lehet nagynenemnek is van egy es mar harom masik kutyajat megtamadta es az egyiknek a labat is leharapta.
2011. márc. 17. 20:29
 6/20 A kérdező kommentje:
a nemetjuhaszra en is gondoltam de attol tartok hogy a nemetjuhasztol nem felnenek annyira a betorok
2011. márc. 17. 20:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Istenem azért zársz ki egy kutyát mer más nem tudta megnevelni?Nevetséges!A német juhásztól nem ijednek meg pff azt megnézném.
2011. márc. 17. 21:45
 8/20 anonim ***** válasza:
A bernáthegyi elég nagy méretekkel rendelkezik, biztos nem menne be tőle senki, ráadásul köztudottan nagy gyerekbarát.
2011. márc. 17. 21:57
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Német dog!

"ahol van egy német dog oda a betörő be tud jutni, de ki már nehezen." (kutya enciklopédia)

Nekünk volt egy Német dog szukánk. Már 1 évesen is éberen őrizte a házat. Az idegeneket nem nagyon akarta felengedni az udvarra. Maga a megjelenése is megrémiszti az embert..

De mára már sajnos a kutyát is elteszik az útból a betörők. Sajnos mindenre képesek.:S:(

Tudom ajánlani még: Bullmasztiff, Kuvasz, Dobermann, Cane Corso, Moszkvai őrkutya, Közép-Ázsiai juhász kutya. (Bár nem mindegyik van oda a gyerekekért)

2011. márc. 17. 21:58
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajaj, a kuvasszal vigyázz, az csak profiknak. Könnyen el lehet szúrni, mert elég kemény kutyus, aztán minden lesz csak szófogadó és gyerekbarát nem. Amúgy nagyon függ attól, hogy kezdő vagy-e. Első kutyára tökéletes a labrador pl. Szerintem elég elrettentő maga a tény, hogy kutya van bent, nem kell széttépnie a kerítést minden áron. Ha meg mérgezik szegényt, akkor mindegy, hogy milyen nagy és vad kutyád volt.

Esetleg ha nagyon nincs ötleted, akkor hívd fel a leendő állatorvosod. Ő már biztos, hogy mindenféle kutyát látott és általában szoktak ennyire jófejek lenni, vagy nekünk volt csak nagy mákunk. Szerintem az a doki, amelyik nem szán rád és a leendő kutyádra (amit hozzá fogsz vinni) fél percet, az felejtős.

2011. márc. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!