Gennyes méhgyulladása van a tacskómnak, mivel tudok segiteni neki a gyógyulásban?
Gyennyes méhgyulladást állapitott meg nála a doki kapott 2 injekciót és várunk most de nagy nagy szuszog meg liheg és mászkál nyugtalan. Mivel tudok neki segiteni? Néztem neten,de nem nagyon találok semmit. 10 éve ivartalanitották de a méhét benn hagyták. Mondta most a doki hogy 14 éves korban nagyon veszélyes lenne a mütét. remélem felépül:( de nem tudom mennyi az esélye. ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban kérem ossza meg velem:(
köszönöm
Szia!
Nekem 2 hónapja a 8 éves Amstaffomnak volt állandóan méhgyulladása rajta csak is az ivartalanítás segített.Szedett gyógyszert addig jó volt még tartott aztán kezdődött minden előröl!:S
Én mindenféleképpen a műtétet választanám.
Gennyes méhgyulladás nagyon ritkán gyógyítható pusztán antibiotikumos kezeléssel, de ha sikerül is, visszatérő vendég lehet.
Keress egy normális állatorvost.
Inkább a műtőasztalon pusztuljon el, mint még napokig szenvedjen.
Műtét!
Jól felszerelt klinikán. Ma már olyan szerekkel dolgoznak az orvosok, hogy kibírja az altatást az öreg kutya is. Nálad max annyi lehet majd a baj, hogy vár az orvosod a javulásra. Annak a felgyülemlett gennynek ki kellene jönnie. Ha nyitva a méhszáj, kitisztulhat, de ha nincs nyitva, bent marad. Ha mégis sikerül gyógyszerrel rendezni ,valószínűleg ismét lesz neki gyulladása. Operáltasd meg és ne várjál sokat, mert a várakozással csökkented az esélyét a műtét jó kimenetelének is.
Itt találsz orvosokat,klinikákat területi elosztásban:
Hát....vegyetek neki gyógyszer,és esetleg probáljátok ivartalanítatni.De ha nincs pénz kezeétetni és nagyon szenved akkor inkább el kell altatni a kutya érdekében!Annak nincs értelme hogy még 1-2 hónapot fájdalmak közepette töltsön és úgy pusztúljon bele :(
Azt kell nézni neki mi a jobb.A kikezelése tuti többe kerűl mint 50ezer FT.Talán valahogyan felerősíteni kéne 1-2 hét alaltt és úgy ivartalanítatni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!