Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány órakor adsz a kutyádnak...

Hány órakor adsz a kutyádnak enni? Csak tapasztalt gazdik válaszát várom és azokét akik egyszer adnak egy nap.

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mindig lefekvés előtt adok és az elég tág, este nyolctól hajalig. Én úgy tartom, hogy pl a farkas sem evett minden nap pontban nyolckor... Meg szerintem igy is megérti hogy én döntöm el, mikor eszünk.
2011. márc. 17. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
fél ötkor,
2011. márc. 17. 18:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Én este 7kor adok neki, séta és frizbizés után, amikor alaposan lefáradt, és ha megcsinálta a trükköket amiket kértem tőle :)
2011. márc. 17. 18:33
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Szegény kutyát táppal eteted és azt is csak napi egyszer. A kutya húsevő állat. Te örülnél neki, ha egész életedben chipset kellene enned?!?! Már bocsi...
2011. márc. 18. 03:03
 15/21 A kérdező kommentje:

Nikkybaba, te nagyon tapasztalatlan vagy! Remélem nincs kutyád, mert szomorú, hogy az alapvető dolgokat nem tudod.

Idézek: "

FELNŐTT korban általában elegendő naponta egy alkalommal etetni a kutyát,

lehetőleg este, célszerűen akkor, amikor utána pihenni tud az állat."

Javasolom olvass utána a neten, vagy kérdezz meg egy állatorvost, mert az, hogy a tápot chips-el hasonlítod, nem vall nagy tapasztalatra! Csak odasúgom, hogy néha kap csirkenyakat, farhátat, marhacsontot, de többnyire tápot. A házi koszt, ami utánunk megmarad, nem jó a kutyának, mert fűszeres, zsíros (ettől hasnyálmirigy gyulladása lehet). Javasolt néha rizset, tésztát, stb főzni a kutyának.

Te inkább ne osztogass itt "tanácsokat" mert halvány fingod nincs a kutyákról!

2011. márc. 18. 09:39
 16/21 A kérdező kommentje:
És még egy, ha figyelmesen olvastál volna, láthattad, hogy felnőtt kutyáról van szó. Kiskorában napi 4x-5x kapott és ezt fokozatosan kell csökkenteni ....
2011. márc. 18. 09:42
 17/21 anonim ***** válasza:
29%
Nem nekem van szükségem rá, hogy itt kérdezzem meg, hogy számomra melyik időpont is lenne alkalmas kutyám etetésére?! Egyébként 5 kutyám van Mr. Naggyyyyonnnnaggyyokos, és tenyésztő mondta nekem ezt szó szerint. Én nem bánom, nem az én kutyáimnak fognak tönkremenni idő előtt a fogai, lesz féltékeny a kajára stb... Egyébként sose etetem fűszeressel a kutyáimat, nem a híd alól jöttem. Bocs.
2011. márc. 18. 10:09
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Főleg egy kint tartott Bernáthegyi méretű kutyának télen... Elég egyszer! Sőt!!! Akkor már csak 200 gramm tápot kell adni! Miért ne!! Elég az! XDXDXDXD

/Nehogy valaki komolyan vegye/

2011. márc. 18. 10:23
 19/21 A kérdező kommentje:
:D 1.Az én kutyámnak gyönyörű fogai vannak és ezt az állatorvos is kijelentette! ". 2.Egy jól nevelt, kiegyensúlyozott kutya nem féltékenykedik! 3.Kíváncsi lennék te mivel eteted az 5 kutyusodat!
2011. márc. 18. 10:27
 20/21 anonim ***** válasza:
29%
Tedd fel új kérdésnek és megválaszolom! :P
2011. márc. 18. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!