Kutyás pólót szeretnék csináltatni! Ötletek?
Mi is szeretnénk csináltatni nemsokára ilyesmit ezért készíttetünk majd logót amit fel lehet nagyítani vagy akár le lehet kicsinyíteni , egy képről készülne és ilyen olyan lenne hogy a kutya valamint egy ember vonalai lennének rajta valamint körben a kutyaiskola neve.
Hasonló körvonalak mint itt : [link]
Én ilyesmikre gondoltam: (persze a szöveg az most lényegtelen)
[link] ez azért lenne jó mert azt az érzetet kelti az emberben hogy minden féle kutyus mehet oda
[link] ez azt sugallja hogy boldog kutya boldog gazdi :D
[link] ez a kutya-ember barátságot bár lehet jobban illene egy menhelyre de azt is el lehet képzelni h az ember és a kutya egyezményt köt engedelmes kutya cserébe nem lesz szidás vagy ilyesmi :D
[link] jámbor kutyusok
[link] good dog helyett a kutyasuli neve
[link] ez nagyon cuki sztem :D
remélem segítettem :D
Húh, nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!
Én először valamilyen német juhászkutyás képre gondoltam, amit valahogy variálhatnánk a kutyasulink nevével(aminek a kitalálása még folyamatban van) A legtöbb kutya ami odajár német juhász:)
Nagyon tetszenek a képek, kedves utolsó válaszoló, nehéz lesz választani :)
És van még valamilyen ötletetek, hogy mit tehetnénk a pólóra? Valami jó kis felirat, idézet vagy akármi? :)
Köszönöm még egyszer az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!