Szerintetek ez reális ár volt a kezelésért?
A kutyám este hányt, napok óta rosszul volt. Reggel rosszabb volt és kihívtam az állatorvost, mire ő azt mondta, hogy nem ér rá ilyenre. Elmentem drágább magán orvoshoz, megvizsgálta és azt mondta, hogy nem tudja mi a baja. adott neki egy injekciót,és két óra múlva hozott széntablettát és egy "ellen méreg" injekciót. A kiszállásért és a 14 szem tablettáért elkért 6000 ft.ot. Megjegyzem, hogy a szomszéd utcában lakik. Azt mondta ha nem lesz jobban, akkor keressem fel.
Szóval ez szerintetek reális? persze én voltam a hülye, mert ha 50 ezret kért volna ezekért, még azt is kifizettem volna.
A másik, meg hogy ha nem lenne jobban ma akkor menjek oda éjfélkor a házához (mivel hogy azt mondta, ha estig nem lesz jobb)?
hamar elment, semmit nem tudtam kérdezni tőle.
Minden állatorvos "magánorvos", nincsenek államilag támogatott állatorvosi rendelők.
Ők saját maguknak szabják meg a tarifákat.
Szerintem ez nem olyan irreális, mivel Pesten legalábbis, sok helyen 3000-5000 csak a kezelési költség (akkor is ha csak ránéz).
Szia!
Szerintem ez rendkívül barátságos ár volt! Amikor mi elvittük a (kis)kutyánkat a dokihoz szinte ugyanezekkel a panaszokkal akkor mi egy injekcióért(amibe azért többféle gyógyszer volt)+ a vizsgálatért fizettünk 7000 forintot. És mondom úgy hogy mi vittük oda.
szia!
Az én mudim a múlt héten lett kötőhártya gyulladásos. Garasone szemcseppet kapott, ami ráadásul NEM állatgyógyszer, hanem emberi. 2500 Ft-ot kért a szemcseppért, amit 750 Ft-ért megkaptam volna egy emberi patikában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!