Kaukázusi juhászkutyák számára merre találok kiállításokat? Egyáltalán van-e?
Most akarok venni kutyust.Uj kiskutyára gondoltam,akit felnevelek betanitok és kiállitásra viszem törekedve minél jobb eredményeket élni és mindezt szeretném egy kaukázusi juhászkutyával.
Lehet-e őket egyáltalán nevezni?vagy hogy van ez?mesélnétek erről nekem,mert néztem honlapokat,de nem nagyon igazodtam ki rajtuk.
Válaszaitokat előre is köszönöm
új kiskutya??van használt is?:D
Persze,hogy lehet kiállításra vinni,pont úgy mint a többi kutyafajtát!MEOE honlapján nézd meg mikor milyen kiállítások vannak és,hogy milyen fajtáknak :D
De ha veszel egyet,gonbdolom egy jó kennelből fogod ,a tenyésztőnek szól,hogy kiállítási kutyát szeretnél és ő segíteni fog madj neked mindenben!
baby
kölyök
fiatal
növendék
nyílt
Champion
kauban nem tudom van e munka osztály.
Jelentkezz a klubba és akkor fele áron van a nevezési díj.
Minden kiállításon van minden fajta, pluszban vannak speciál és klub kiállítások ahova fajtánként lehet nevezni.
és mennyre népszerű a kaukázusi a kiállitásokon?sokat visznek el? sok kaukázusi van az országban?
keresett kutyák? vagy nem annyira?
Én elég sok kaut szoktam látni kiállításokon. Tisztes távolságban egymástól, sokszor a kerítéshez kikötve.
Az aktuális kiállítási naptár:
Szerintem menj el nézőként néhány kiállításra, ott tenyésztőkkel is beszélhetsz és sokkal relevánsabb információkhoz juthatsz, mint ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!