Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a tapasztalataitok?

Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
ultrahanggal működő ugatásgátló nyakörv mellett döntöttem,még nincs fent a kutyámon.Vannak evvel kapcsolatban tapasztalaitok?
2011. márc. 15. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Soha semmilyen ugatásgátlót nem tennék a kutyámra.

Miért akarsz ilyet használni, és milyen fajtára?

2011. márc. 15. 17:43
 2/12 anonim ***** válasza:
minek az?
2011. márc. 15. 17:48
 3/12 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1630189-ennek..

Ezt a kérdést is én tettem fel ebből megtudhatjátok hogy mi a szitu..amugy meg fox terrier és agár keverék

2011. márc. 15. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ilyenünk van és nagyon jól bevált.

2011. márc. 15. 17:57
 5/12 A kérdező kommentje:
És ezt folyamatosan a kutyán kell hagyni?És az ultrahang milyen módon bírja halgatásra?
2011. márc. 15. 17:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Olvastam a kérdést...mióta van nálad a kutya, és mennyi idős?
2011. márc. 15. 18:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Négyhetes kora óta van nálam, és már egy éves emlúlt...
2011. márc. 15. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Akkor ugat ha elmentek otthonról? Hogyan próbáltad idáig hozzá szoktatni az egyedülléthez?

Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, de szerintem egy megfelelően nevelt kutyának nem lenne szabad ugatni. Ezt úgy hívják, hogy szeparációs stressz.

Itt olvashatsz róla bővebben, esetleg beszélhetnél is a Cerberos kutyasulival, szerintem tudnának segíteni.

Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez a hangszál műtét, meg az ugatásgátló... Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen életem lenne, ha nem tudnék kommunikálni a külvilággal:(

2011. márc. 15. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs, a link lemaradt:

[link]

2011. márc. 15. 19:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet...igen, akkor ugat amikor elmegyünk otthonról,és valószínű hogy ez lehet a baja..a stresssz..és nem tudom hogy szoktathatnám hozzá hogy egyedül legyen...
2011. márc. 15. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!