Van egy barna kis Pitt kan kutyám, mi legyen a neve?
Figyelt kérdés
Tudna nekem valaki mondani Pitthez illő fiú kutya neveket?2011. márc. 15. 16:13
5/10 A kérdező kommentje:
2. / tudod mit! haljá meg!
3. / anyád a kutyámajom!
2011. márc. 15. 17:21
6/10 Tyler913 válasza:
Most itt az emberek azon elcelodnek,hogy meg a fajta nevet sem tudod helyesen leirni.Akkor vajon milyen hatterismereteid lehetnek?Plane,mivel ez igen kemeny kutya,ha felelossegteljes gazdi szeretnel lenni,nem artana keszulni ra egy kicsit,egy-ket konyvet elolvasni a fajtarol,a kutyanevelesrol,stb.Nehogy legkozelebb a Te kutyadrol szoljanak a hirek!Igy is sokat artottak mar a fajta megitelesenek...
7/10 anonim válasza:
mi az hogy haljak meg te bunkó? azon haltam meg a nevetéstől hogy Brad. paraszt...
8/10 A kérdező kommentje:
Az a jó ha kemény kutya, tudom én azt nagyon jól! Legalább az illetéktelen behatolókat látod a tv-be, hogy darált hús lett belőlük! 3. akkor írd oda hogy a nevetéstől halsz meg!
2011. márc. 15. 18:10
9/10 Tyler913 válasza:
Ember,ez nem ilyen egyszeru! A magyar torvenyek ertelmeben Te vagy a felelos a kutyad altal okokozott karokert,akkor is,ha a Te birtokodon tortentek.Ez nem Texas,hogy aki keritesen belul van,azt leloheted.Ugyhogy ezt vedd k.vara komolyan,mert ez a kutya nem vicc.Igenis tudnod kell,hogyan iranyitsd,es ha mar ezt a fajtat valasztottad,akkor kutya kotelesseged,hogy megtanuld kezelni es nevelni,es nem kib.szni az udvarra hagy' nojon mint a gaz.Mert annak jo vege nem lesz!
Nagyon remelem,hogy aterzed ennek a sulyat,es nem a rajolos pozer k.csogok egyike vagy,aki azert vesz pit bullt, "mer' az olyan kemeny".
10/10 anonim válasza:
Hát látszik hogy nem ismered a fajtát amit tartasz.A pitek emberbarátok az állatokkal agresszívek mivel régen viadalokon használták őket kutyák ellen.Szép is lett volna ha a gazdáját meg a többi embert megtámadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!