Budapesten hol lehet németjuhász kölyköt venni 10ezer alatt?
Szaporítótól aki beteges lehet. Mármint a kutya. Inkább gyűjtsél még pénzt és keress fel egy jó rendes tenyésztőt vagy menj el a fajtamentőkhöz vagy egy menhelyre. Rengeteg nj keverék van.
Megéri?
10.000Ft-ért megveszed kiderül hogy dp-s(Csípőízületi diszplázia) meg Gyomorcsavarodás meg kitudja milyen betegségei aztán vihetem az orvoshoz kezelni, műtetni.
Az idegrendszere is tropa lehet mindenkire rátámad vagy ellenkezőleg mindenkitől fél.
Megéri?
Szerintem nem ha szereted ezt a fajtát akkor még gyűjtögess.
Elég gyakori fajta ergo túl van tenyésztve ergo beteges lehet ha szaporítótól veszed
olvasd el: [link]
ilyen körülmények közül akarsz kiskutyát???
Az olcsó kutya a legdrágább!
Ha Önnek nem fontos a díjak sokaságát felsorakoztató, törzskönyves és garantáltan egészséges kiskutya, akkor ne a szaporítók pénztárcáját hízlalja, hanem válasszon menhelyről, fajtamentőktől kutyát!
Jusson eszébe, hogy a kutyát 10-15 évre veszi, ezért csak olyan fajtát válasszon, ami megfelel az Ön életvitelének, elképzeléseinek. A rossz fajtaválasztás sok kellemetlenséget okozhat mind a kutyának, mind a gazdinak. Tartsa szem előtt, hogy a kutyának vannak igényei, és ezzel kapcsolatos kiadások.
Venni lehet, de egyáltalán nem érdemes... Előttem leírták már, miért nem. Az orvosnál meg majd otthagyod a 10 ezer többszörösét, ráadásul látni, ahogy szenved a kutyus...
Az unokatesómék 10 ezerért vettek németjuhászt, meglehet nézni hogy néz ki... Messziről sem NJ, minden hónapban új betegsége van...
Szerintem fogadj örökbe fajtamentőktől, de ha besétálsz egy menhelyre a legtöbb kutya NJ keverék. Tényleg nagyon elterjedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!