Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle (tricolor) kiskutyát...

Beagle (tricolor) kiskutyát szeretnék venni, mire kell figyelnem amikor kiválasztom a kiskutyát? Honnan ismerhetem fel, hogy szaporítótól vásárolok? (ezt el akarom kerülni)

Figyelt kérdés

Törzskönyv nélkül szeretnék venni. A közelemben nem találtam tenyésztőt, aki anélkül is árulna.

Valamint olvastam, hogy a tricolor beagle-ök kiskorukban feketék(a fülük, ilyesmi)Ez igaz?

[link] ezek olyan színűek lesznek mint a szüleik(egyik képen látszanak)? Mert nagy barnafülű beagle-t szeretnék :)

Laikus vagyok ebben a témában, remélem nem kérdeztem túl nagy hülyeségeket! Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 14. 12:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

15.07 vagyok.

Elírtam, ezt akartam írni: "...már csak a háta tetején van rajta FEKETE".

Egyébként a fajtamentőktől tényleg jó lenne elhozni, eszméletlen sok beagle van gazdátlanul. A legtöbb 1 év körüli, de vannak fiatalabbak is.

2011. márc. 15. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!