Ha a kutyámat elengedem visszajön?
Ha a kutyámat kiengedem az utcára sétálni akkor visszajön??
Nagyon szeretem de pórázon nem megy!
És már egy pászor elszökött!Mit csináljak?
Ha van ötleted akkor írd már le nekem!
Úgy értem hogy:ha kiengedem az utcára visszajön?De úgy hogy én nem vagyok mellette!
Pár nap múlva visszajön?
ha kiengeded az utcára, akkor megbüntetnek.
Nem is értem, hogy gondolod, csak úgy kószálna magában. Aztán vagy túléli, vagy nem?
Akutya nem lehet közterületen a gazdája nélkül. A sintér befogja, ha kiderül, hogy a tiéd bírságot fizetsz.a kutyát elveszik.
Neked egyáltalán nem való kutya!:S
Hogy gondolhatsz ilyet,hogy kiengeded hagy kóboroljon párnapot aztán ha nem üti el egy autó vagy nem történik vele valami baj akkor haza jön,vagy mi?
Nem értem az ilyen embereket...téged egyáltalán nem izgat, hogy ha kiengeded az utcára bármikor elüthetik, befoghatják, stb?
Ha meg nem tudod megtanítani pórázon menni, akkor nézz utánna, nem nagy cucc...egyik kutya sem tud magától, tanítsd meg neki.
Ha szuka, akkor lehet hogy kölykökkel jön haza, ha kan, talán összeverve fél szemmel. Az is lehet, hogy egyáltalán nem jön vissza, hanem majd egyik reggel a buszról meglátod az elütött tetemét.
Tanulj meg bánni a kutyáddal, ennyi a megoldás. Olvass sokat, tanulj, járj más kutyások közé, sétáltasd, vidd kutyaiskolába, satöbbi.
Kösz a válaszokat!De én nem úgy értettem hogy egyes egyedül!
Isten mentsen!
Fajtatiszta!Nagyon sokba került!Fajtatiszta tacskó!80.000.-
volt!
Nem engedném csak úgy el!
Úgy gondoltam hogy:ha kiengedem az utcára míg beszélgetek a barátommal,szagolgat,kakil,pisil stb, ha szólok neki visszajön?Mert néha igen néha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!