Miért nem játszik a kutyusom?
Figyelt kérdés
Tegnap megkaptam a kutyusom, aki először nagyon-nagyon félt, mert most négy hónapos, és eddig csak akkor látott embert, mikor bevitték neki a kajáját. Szépen lassan megbarátkozott nővéremmel, mert ő volt vele a legtöbbet, és őt szokta meg a leghamarabb, aztán már velem is jól elvolt. Ma három óra körül mentek el nővéremék, és most már engem is jól elfogadott ( ha leviszem nem kell póráz, mert követ), és keresi is a társaságomat.Elkezdtem vele egy kicsit gyakorolni a behívást, és nagyon meglepődtem, mert nagyon ügyes! Hála Istennek, már csak néha fél egy kicsit, de most is pl itt fekszik a lábam mellet. És nem játszik! pedig vettünk neki egy-két játékot, és próbáltam is felkelteni az érdeklődését, de baromira nem izgatja... Miért van ez? Esetleg nincs valami ötletetek mivel foglalhatnám le? Mégsem ülhetek egész nap mellette...2011. márc. 13. 17:53
1/4 Ninna ♥ válasza:
Először mindenképpen segédeszközök nélkül kéne kezdeni a játékot, nem kell labda, bot, ilyesmi, meg csipogós állatka sem, csak te és ő. Kezdj el előtte szaladni, pofozkodjatok, birkózzatok, az általában be szokott jönni a kutyáknak, az enyém is imádja. Amikor már nagyon jól eljátszotok segédeszközök nélkül, meg lehet próbálni megszerettetni vele a labdázást, de nem biztos, hogy érdekelni fogja, nem kell erőltetni.
2/4 anonim válasza:
Egy napja van ott a kicsi. Előbb meg kell szoknia az új helyét. Később fog majd játszani, ne félj.
3/4 A kérdező kommentje:
Jujj gyerekek! Fejlemény van!!! Kimentem megpuclni két cipőt, addig becsuktam szépen a nappaliba. vonyított, és mikor már kicsit megelégeltem, bekopogtam... És abbahgyta aztán egy jó tíz perc múlva bejöttem , addigra már teljesen lenyugodott, és nagyon megdicsértem amiért ilyen kis ügyesen csöndben maradt. Aztán letettem, és most elkezdett játszani a csontjával, rágcsálja, lökdösi és most épp a hátán fekszik, és így hentereg,meg morog a csontra! Jajj nagyon édes!!
2011. márc. 13. 18:23
4/4 A kérdező kommentje:
Az volna még a kérdésem, hogy az baj hogyha könnyezik? Elég sokat könnyezik, a szeme és azt is észrevettem, hogy az orra is eléggé nedves. Az átlagosnál kicsit talán jobban. Egyébként szerdán megyünk állatorvoshoz, de azért jó lenne tudni, hogy nincs-e valami baja.
Jajj most meg elkezdett rohangálni a labdájával! Ó igen és asszem kicsit felpörgött, mert most a szobában körbe-körbe futkos. Nagyon örülök hogy végre feltalálta magát!
2011. márc. 13. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!