Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem játszik a kutyusom?

Miért nem játszik a kutyusom?

Figyelt kérdés
Tegnap megkaptam a kutyusom, aki először nagyon-nagyon félt, mert most négy hónapos, és eddig csak akkor látott embert, mikor bevitték neki a kajáját. Szépen lassan megbarátkozott nővéremmel, mert ő volt vele a legtöbbet, és őt szokta meg a leghamarabb, aztán már velem is jól elvolt. Ma három óra körül mentek el nővéremék, és most már engem is jól elfogadott ( ha leviszem nem kell póráz, mert követ), és keresi is a társaságomat.Elkezdtem vele egy kicsit gyakorolni a behívást, és nagyon meglepődtem, mert nagyon ügyes! Hála Istennek, már csak néha fél egy kicsit, de most is pl itt fekszik a lábam mellet. És nem játszik! pedig vettünk neki egy-két játékot, és próbáltam is felkelteni az érdeklődését, de baromira nem izgatja... Miért van ez? Esetleg nincs valami ötletetek mivel foglalhatnám le? Mégsem ülhetek egész nap mellette...
2011. márc. 13. 17:53
 1/4 Ninna ♥ ***** válasza:
Először mindenképpen segédeszközök nélkül kéne kezdeni a játékot, nem kell labda, bot, ilyesmi, meg csipogós állatka sem, csak te és ő. Kezdj el előtte szaladni, pofozkodjatok, birkózzatok, az általában be szokott jönni a kutyáknak, az enyém is imádja. Amikor már nagyon jól eljátszotok segédeszközök nélkül, meg lehet próbálni megszerettetni vele a labdázást, de nem biztos, hogy érdekelni fogja, nem kell erőltetni.
2011. márc. 13. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy napja van ott a kicsi. Előbb meg kell szoknia az új helyét. Később fog majd játszani, ne félj.
2011. márc. 13. 18:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Jujj gyerekek! Fejlemény van!!! Kimentem megpuclni két cipőt, addig becsuktam szépen a nappaliba. vonyított, és mikor már kicsit megelégeltem, bekopogtam... És abbahgyta aztán egy jó tíz perc múlva bejöttem , addigra már teljesen lenyugodott, és nagyon megdicsértem amiért ilyen kis ügyesen csöndben maradt. Aztán letettem, és most elkezdett játszani a csontjával, rágcsálja, lökdösi és most épp a hátán fekszik, és így hentereg,meg morog a csontra! Jajj nagyon édes!!
2011. márc. 13. 18:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Az volna még a kérdésem, hogy az baj hogyha könnyezik? Elég sokat könnyezik, a szeme és azt is észrevettem, hogy az orra is eléggé nedves. Az átlagosnál kicsit talán jobban. Egyébként szerdán megyünk állatorvoshoz, de azért jó lenne tudni, hogy nincs-e valami baja.

Jajj most meg elkezdett rohangálni a labdájával! Ó igen és asszem kicsit felpörgött, mert most a szobában körbe-körbe futkos. Nagyon örülök hogy végre feltalálta magát!

2011. márc. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!