Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden Retriver tanítása?

Golden Retriver tanítása?

Figyelt kérdés
Hogy tanítsam a golden retriveremet, 7 hetes már lehet tanítani?,letöltöttem egy jó kutya tanítás cikket,ülés ,aportírozás,fekvés,helyben maradás,pórázon sétáltatás stb...
2011. márc. 12. 22:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem tudom igazán eldönteni,mert sokan mondják,hogy már 6 hetesen el lehet hozni de az szerintem is nagyon kevés , olyan 7-8 hetesen azt is mondják,hogy akkor tudd legjobban be illeszkedni stb....de egészséges és elég komoly a szülői háttér(apa díjnyertes,anya vakvezető)
2011. márc. 13. 10:26
 12/13 Ninna ♥ ***** válasza:

Mindegy már, nálad van, nincs ezzel baj, kapjon prémium minőségű eledelt, és figyelj rá nagyon sokat. Játsszatok, napi 5-10 percet szakaszokban tanítsd is, alapvető parancsokra. (gyere ide, ül) Én azt ajánlom, hogy vegyél egy klikkert, és ismertesd meg vele a kutyusodat. Itt tudsz erről a tanítási módról olvasni: www.klikker.hu

Naponta egy 30 db klikk+jutalomfalatot játsszatok el kb. egy hétig, és utána kezdhettek tanulni is. Gyorsabban, és élvezetesebben is tanulja meg a parancsokat, és egy 7 hetes kutyusnak még nem szabad, hogy erőszak érje az idegrendszerét, szóval az olyan tanítási módokat, hogy ül-nél lenyomod a fenekét, azt ne csináld.

Érdemes lenne 3 hónapos kora után (amikor már megkapta minden oltását) elvinni kutyaoviba, ahol megismertetnek titeket az alapvető parancsokkal, és kutyusokkal játszhat a kutyusod, ami nagyon fontos. Így meg lesz a kellő szocializációja, ha eleget van kutyusok között, nem fog felnőtt korában a kutyákkal agresszív lenni, természetes lesz neki egy másik kutya közelében. Így könnyebb lesz pl. nagyobb korában egy új kutyushoz szoktatni is.

2011. márc. 13. 10:40
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a sok infót...igen nem viszem sehova amíg nincsen meg az összes oltása
2011. márc. 13. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!