Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlanátok?...

Milyen fajtát ajánlanátok? (lennt)

Figyelt kérdés

sokat játszanék vele,esetleg agilityznék is,hosszú sétákra is vinném és még kirándulni is esetleg.házba lenne nagyrészt,de lenne sokat kinnt is.legyen barátságos de az idegenekkel ne akarjon barátkozni egyböl,ha kell megtudjon védeni.

18/L

2011. márc. 12. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Minden betanítás kérdése :D De szerintem mondjuk egy uszkár megfelelő :) Barátságos kutya de önálló személyisége van,nem feltétlen barátságosak mindennel. De szerintem minden csak okítás kérdése. Ez a fajta alkalmas agilityre könnyen okítható értelmes fajta. 3 praktikus méretben is beszerezhető :D
2011. márc. 12. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem valamelyik spániel fajta jó választás lehet.Imádnak kirándulni,agilityzni, és nagyon ragaszkodnak a gazdájukhoz,idegenekkel viszont bizalmatlanok.Ha szükséges megvédi a gazdáját.
2011. márc. 12. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
border collie
2011. márc. 12. 21:12
 4/10 A kérdező kommentje:

ezek jók,köszi a válaszokat!

nagyobbat közül milyenek lennének jók?

2011. márc. 12. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyobbak közül boxer a moszkvai őrkutya de kisebbek közül a begle is
2011. márc. 12. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én a boxert ajánlom! Nekem is van egy gyönyörű szép szuka boxim. Imádja a hosszú sétákat, szeret futni, viszont nyáron csak késő este tudom igazán lemozgatni, mivel ilyenkor a meleg miatt nehezebben bírja a terhelést a nyomott orrából kifolyólag. Nekem inkább kiskorában illetve "serdülő" korában volt nagy bratyizós mindenkivel. Most is bárki odamehet hozzá, nem bánt senkit. Viszont megérzi ha valaki rossz szándékkal közeledik és akkor bizony megtudja mutatni a másik arcát is. Egyébként egy igazi kis bohóc.
2011. márc. 12. 21:21
 7/10 Vadmeggy ***** válasza:

Nagyobbak közül a golden retrievert és a labradort ajánlanám. Hihetetlenül okos mind2, nagyon barátságos:D

(Nekem lány labradorom van és ő még a betörőkkel is barátkozna :D) Megvédeni mind2 megvédene. Hihetetlenül okos és szép állat, mind a golden mind a labrador. Nekem több kutyám volt, de egyik sem ragaszkodik hozzám annyira, mint a mostani labradorom :)

2011. márc. 12. 21:23
 8/10 A kérdező kommentje:

asszem a boxer mellett döntök,majd megírom késöbb hogy mi lett :D köszi a kedves válaszokat,sokat segitett mindenki!

:)

2011. márc. 12. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Boston Terrier.

De az kicsi.

Ha nagyobbra gondolsz és szeretsz sétálni,jelenesetbe sétáltatni,kirándulni akkor a Border Collie vagy a Skót Juhász

2011. márc. 12. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Németjuhász, Jack Russell-terrier Közép Schnauzer...
2011. márc. 13. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!