Spánieleknek való táp mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
valami nagyon jó tápot mondjatok és mennyibe kerül?2011. márc. 12. 19:55
1/8 anonim válasza:
Eukanuba
Acan
Pro Plan
Royal Canin
Hills
lehet válogatni...
2/8 anonim válasza:
Taste of the wild, acana, orijen
rákeresel googlebe és kijön az ára :)
3/8 anonim válasza:
Nekünk is két spánielünk van,mi Acana Pacifica-át adunk nekik.Ha jót akarsz, Royal canint,Hill,s-t,Eucanubát nem adsz nekik, mert ezekben alig van hús,tele vannak gabonával.Ami még jó:Orijen,Taste of the wild,Pro-plan.Remélem segítettem,és sok örömöd legyen a kutyádban.
4/8 Ninna ♥ válasza:
Mindenképpen Orijen, Acana, vagy Taste of the wild. Egy 13,5 kg-s zsák 15-20 ezer forint között mozog, és az egy spánielnek két hónapra szerintem bőven elég. Szóval egy 8-10 ezer forintot számolj egy hónapra, és akkor a legjobbat kapja, tuti biztosan. Ezek a tápok mellé nem kell se vitamin, se konzerv, se házikoszt, semmi, csak add neki így magába. Persze, ha megmarad valami maradék, akkor nem kell kidobni :)
5/8 anonim válasza:
én, hogy őszinte legyek nem szeretem a magas fehérje tartalmú tápokat mint pl az Acana...túlpörgetik a növekedési folyamatot és csonthártya gyulladást okozhatnak persze nem minden kutyánál de jobb nem kockáztatni szerintem... én is azzal etettem az egyik kiskutyámat és ő így járt pedig kistestű és ott ez nem gyakori probléma
6/8 anonim válasza:
Akármilyen Jobb Minőségű Kutyatápot javasolnék, lévén a spániel is csak kutya.
Persze méretének és korának megfelelőt.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat azért 15-20ezerért nem fogunk venni tápot de utána keresek
2011. márc. 15. 13:06
8/8 anonim válasza:
"valami nagyon jó tápot mondjatok és mennyibe kerül?"
A nagyon jó táp nagyon drága, ezt egyedül is kitalálhattad volna. Ha rögtön úgy kérdezel, hogy közepes árkategóriásat keresel vagy ilyesmi, rögtön előrébb vagyunk, és pár felesleges kört megspóroltunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!