Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám vakarózik és véresre...

A kutyám vakarózik és véresre kaparja fülét és az oldalát meg fürdethetem-e neocidollal? ha mellette van a 8 hetes kiskutyája aki már nem szopizik!

Figyelt kérdés
azt még megjegyzem hogy a kutyusom nem bolhás. és nem tudom mitől vakarja így ki magát. :$ kérem írjatok normális válaszokat. :) előre is köszike ;)
2011. márc. 12. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az én kutyusommal is ugyanez van.

Ne fürdesd meg,mert csipni fogja. Vidd el dokihoz,vszinü ad neki injekciot és gyogyszert.

Az enyém allergiás

2011. márc. 12. 10:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Orvoshoz vidd, ne mosogasd. A kicsi érdekében is érdemes meghatározni, mitől vakaródzik.
2011. márc. 12. 10:04
 3/11 anonim ***** válasza:

A fülét más miatt is kivakarhatja ( bűzmirigye mitt ). Smmi képpen nem fürdesd le semmivel, a kölyök miatt is.

Ha elviszed a dokihoz, ott kinyomják a mirigyét, és talán sikerül rájönni mi okból vakarózik.

2011. márc. 12. 10:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Csak az a gáz. hogy az itteni doki sem tud semmit.. :/

ugy kell lefogni a kis szálkás tacsimat aki 3 éves ha jön oltani mert fél tőle..:/

tömöm vitaminnal már mint jó értelemben.. naponta egy felet!

amióta kapja enyhűlt neki.. már nem annyira sebes.

akkor sem ajánljátok?

2011. márc. 12. 10:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Akkor vigyétek másik dokihoz. Mindenképpen el kéne vinni, akár fél akár nem. Ha komolyabb baja lesz ( nem kívánom ) akkor se fogjátok dokihoz vinni mert fél tőle?

Én is borzasztó nagyon félek a fogorvostól ( feláll a szőr a hátamon ha mennem kell ) de mégis muszáj menni, ha nem akarom hogy bucira dagadjon a fejem.

2011. márc. 12. 10:20
 6/11 A kérdező kommentje:

nem a kutyám fél a dokitól hanem a doki a kis kutyámtól!!

az én kutyám mindenkinek örül :)

2011. márc. 12. 10:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Viddmásik orvoshoz. Az ellés, szoptatás kihozhatta az allergiáját,kaphatott gombát, lehet rühes.....

mindet másképp kell kezelni (az allergiára pl szörnyű a neocidol, belobbanhat tőle a bőre)

vidd elegy klinikára,ahol rendesen megvizsgálják

2011. márc. 12. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én bichonomnak is varakózik a füle és nem tudom miért. Az itteni állatorvos is fél tőle, csak nem tudom miért. Az enyém se bolhás, se rühes, és allergia elleni tápot eszik ( vagy mit ) és szerencsétlen már nyüszít annyira viszket neki. Kínjába már nem vakarja mert nem tud vele mit kezdeni. Mi se tudjuk mi baja lehet.
2011. márc. 12. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:

ma 12:06

Nem is fogjátok magatok kitalálni, miért szenved a kutyátok. Sajnos vannak keveset érő orvosok. Ha komoly a baj, nagyon sokan keresnek nagyobb rendelőt, klinikát és oda viszik a kutyát.Magától nem oldódik meg semmi sem, csak romlik.

2011. márc. 12. 12:12
 10/11 anonim ***** válasza:

10:20 vagyok

Úgy értelmeztem hogy a kutya fél és azért kell lefogni.

Én is azt mondom vidd el máshova. Mindenki azt hangsúlyozza. Többet árthatsz a kutyának vagy a kölyöknek ha magad találgatsz, és kezeled.

2011. márc. 12. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!