A kutyám vakarózik és véresre kaparja fülét és az oldalát meg fürdethetem-e neocidollal? ha mellette van a 8 hetes kiskutyája aki már nem szopizik!
Az én kutyusommal is ugyanez van.
Ne fürdesd meg,mert csipni fogja. Vidd el dokihoz,vszinü ad neki injekciot és gyogyszert.
Az enyém allergiás
A fülét más miatt is kivakarhatja ( bűzmirigye mitt ). Smmi képpen nem fürdesd le semmivel, a kölyök miatt is.
Ha elviszed a dokihoz, ott kinyomják a mirigyét, és talán sikerül rájönni mi okból vakarózik.
Csak az a gáz. hogy az itteni doki sem tud semmit.. :/
ugy kell lefogni a kis szálkás tacsimat aki 3 éves ha jön oltani mert fél tőle..:/
tömöm vitaminnal már mint jó értelemben.. naponta egy felet!
amióta kapja enyhűlt neki.. már nem annyira sebes.
akkor sem ajánljátok?
Akkor vigyétek másik dokihoz. Mindenképpen el kéne vinni, akár fél akár nem. Ha komolyabb baja lesz ( nem kívánom ) akkor se fogjátok dokihoz vinni mert fél tőle?
Én is borzasztó nagyon félek a fogorvostól ( feláll a szőr a hátamon ha mennem kell ) de mégis muszáj menni, ha nem akarom hogy bucira dagadjon a fejem.
nem a kutyám fél a dokitól hanem a doki a kis kutyámtól!!
az én kutyám mindenkinek örül :)
Viddmásik orvoshoz. Az ellés, szoptatás kihozhatta az allergiáját,kaphatott gombát, lehet rühes.....
mindet másképp kell kezelni (az allergiára pl szörnyű a neocidol, belobbanhat tőle a bőre)
vidd elegy klinikára,ahol rendesen megvizsgálják
ma 12:06
Nem is fogjátok magatok kitalálni, miért szenved a kutyátok. Sajnos vannak keveset érő orvosok. Ha komoly a baj, nagyon sokan keresnek nagyobb rendelőt, klinikát és oda viszik a kutyát.Magától nem oldódik meg semmi sem, csak romlik.
10:20 vagyok
Úgy értelmeztem hogy a kutya fél és azért kell lefogni.
Én is azt mondom vidd el máshova. Mindenki azt hangsúlyozza. Többet árthatsz a kutyának vagy a kölyöknek ha magad találgatsz, és kezeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!