Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tervezzünk nagyobb kirándu...

Ninna ♥ kérdése:

Hol tervezzünk nagyobb kirándulásokat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretünk a párommal, és a kutyánkkal kirándulni, viszont mostanában kifogytunk az ötletekből, eddig nagyobb parkok felé vettük az irányt, viszont most szeretnénk egy igazi erdőben való sétát. Mit javasoltok? A kutyám engedelmes, de valami olyan hely kéne, ahol el tudom őt engedni, és nem lövik le a vadászok, valami jó helyet. Jönne velünk a barátom ismerősömének staffordja is, mióta nálunk volt a kutya "megőrzésen", jobban viselkedik otthon is, de ő még ha valamit észre vesz, messzebbre is elszalad, nem minden behívásra reagál, szóval nem egy minta kutya, de vele is szeretnének kirándulni.

Lehetőleg Budapest környékén, vagy közeli városokra lennénk nagyon kiváncsiak, minden ötletet szívesen várunk! Köszönjük előre is!

2011. márc. 11. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a Börzsöny-t ajánlom az nincs annyira messze, és nagyon szép a táj, és vannak jó kirándulós helyek, várak, tisztások, patakok stb.

Mindenképpen érdemes elnézni arra, persze ha időtök és kedvetek van rá.

2011. márc. 11. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
És mi újság a kicsi talált borderrel? Kutyánkat írtál, és nem kutyáinkat. Mégsem létezik? :)
2011. márc. 11. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Visegrád, Szentendre jó hely :)
2011. márc. 11. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolom a másik border még pici, és ilyenkor még nem szabad nagy kirándulásokra vinni.

Egyébként én pont ma tettem fel egy kérdést, hogy a János-hegyen milyen kutyázni, mert még csak kutya nélkül voltam ott. Szóval én oda tervezek egy kutyás kirándulást.

2011. márc. 11. 22:03
 5/6 A kérdező kommentje:

A kicsi borderünk 7 hetes, ezért írtam egy kutyánkat, mert őt még aligha lehet kirándulni vinni.. majd ha féléves kora körül lesz, meglesz minden oltása, és bírja a nagyobb tempót, akkor természetesen ő is fog velünk jönni, de egyenlőre még csak a nagyobbik borderünkkel tudunk ilyen kirándulásokat tervezni.

Jól gondolom, hogy ilyen erdőkbe, hegyekbe, a kutyáknak vadászboltban megvehető fluoreszkáló nyakörvet kell venni, hogy ne lőjék le a vadászok? Mert akkor a staffira, és Mentára is kéne egy-egy, hogy ne lőjék le még véletlenül sem őket, főleg azért is, mert a staffi messzebbre is elszalad a gazdáitól.

2011. márc. 12. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:
A vadász jobb esetben azért lövi ki a kutyát, mert az vadat hajt. Mindegy, milyen nyakörv van rajta, ha épp bambit kergeti.
2011. márc. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!