Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy 2010. májusban született...

Egy 2010. májusban született Golden retriever szukát mikor lehet először pároztatni?

Figyelt kérdés
Már tüzel a kutya
2011. márc. 10. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként elmondom,ha ennyit sem tudsz,hogy a genetikai betegségek esélye ugyanakkora,a szukád és a kan is agyonszaporított fajtából való.
2011. márc. 11. 13:11
 12/15 A kérdező kommentje:

21:19

10:05

13:10

13:11

kommentekre a válasz:

A kérdést el szoktad olvasni, vagy csak ráírsz valami hatalmas OFF-ot?

A válaszodnak semmi köze ahhoz, amit kérdeztem.

17:10

17:22

Ilyen kommenteket vártam. Elég ennyit írni.

2011. márc. 11. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj,hogy rohadtul nem érdekel senkit,milyen válaszokat vártál.

Mi a KUTYÁKÉRT aggódunk,mivel sokat láttunk meghalni a hozzád hasonló nagyokosok "áldásos"tevékenysége miatt.

2011. márc. 11. 17:13
 14/15 IGCM ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,szerintem ne fedeztezsd a kutyádat mert komoly baja lehet belőle :(

Az állatorvos persze,hogy tanácsolja hisz akkor egy csomó pnzt fizetsz majd neki pl ellésnél meg mikor viszed hozzá a klyköket vizsgálatra.

A labrador-golden mix akkor jó kutya ha mindkét szülő törzskönyvezett és örökletes betegségekre szürt valamint van munkavizsgájuk minimum!Az ilyen mixeket álltalában vakvezető vagy kereső kutyának "gyártják". De csak is akkor ha ténylegesen iszonyatosan jó munkával rendelkeznek a szülők!különben nem éri meg a keverékek gyártása :) csak úgy egy kutya se lesz jó.

Amúgy pl a diszplázia mindkét fajtánál gyakori betegség szóval ha ne mviszgáltatod ki a szülőket és hordozzák ezt vagy valami más betegséget akkor a kölykök is nagy valószínűséggel ebtegek lesznek.

Arról nem is beszélve,hogy nem tudom hogyan szeretnél nekik gazdit taálni,sajnos tényleg senkinek se kell kutya :S Ha a szülök nem rendelkeznek semmilyen képesítéssel és eredménnyel munka téren akkor még a munkakutyások (mentőkutyások,vakvezető kiképzők,kereső kuyások...stb.)se néznek rá a kicsikre,senkinek se fognak kelleni!Ha kellenének akkor nem lennének alomszámra a menhelyen. A betegségek esélyét pedig nem csökkenti a fedeztetés hanem éppen növeli.Szóval szerintem jól gondold meg mit csinálsz.

2011. márc. 11. 20:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az előző kommentet!

Jövő tavaszig feltétlenül kivizsgáltatjuk a kutyát

2011. márc. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!