Miért nyáladzik nagyon a 3 hónapos kutyám a kocsiba? Fél?
Szia!
Milyen kutyád van? mennyi idős?
Az én 5hónapos kutyám ami egy Sheltie is csinál ijet.Fél.Szoktasd hozzá vidd többet.Ne kajáltasd be utazás előtt, mert kihányja.Mi dedalont adtunk neki.Ez hányás megelőzéses.Egy egész szem mehet neki 5kg-os.nem nyáladzik azóta tőle.Mi anno a ketrecébe a csomagtartóba utaztattuk ,most vettünk kutyahámot amit a biztonsági övhöz lehet csatolni a hátsó ülésre meg leraktunk egy védő takarót ami szintén ilyen kutyáknak való.Azóta nyugodtabb, hogy lát minket lefekszik az ülésen , alszik és nem parázik.Próbáld ki.
Szia
Az utolsó vagyok.
Mi nem viszünk játékot, mert utazáskor nem azzal van elfoglalva hisz nme stabil neki a mozgó kocsi.
Szia!
ítram adj be neki dadalont, ha nincs akkor gyógyszertár,de mivel ő elég kistestű, így egy félszem elég lesz neki.Nekünk segített a ynálzáson.
az utolsó voltam
illetve dedalont elírtam :-)
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A DAEDALON TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Daedalon tabletta különböző eredetű hányinger és hányás megelőzésére és kezelésére szolgál. Alkalmazható többek között bármely jármű kiváltotta utazási betegségben, különféle hányingert kiváltó eszközös vizsgálatok előtt, vagy szédüléssel is járó középfül eredetű émelygéskor (például Méniere szindróma).
Ja és az állat dkoi ajánlotta nekünk is.De ha nem mered kérdezd meg a ti dokitokat erről.
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!