Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány kutyátok van és milyen...

Hány kutyátok van és milyen fajtájúak?

Figyelt kérdés
És szerintetek hány kutya elfogadható egy háznál ?
2011. márc. 8. 21:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2 kutya van: egy szuka kuvasz és egy kan tacskó.
2011. márc. 8. 22:39
 12/17 anonim ***** válasza:
2 németjuhász , egy ordas (9. hetes) és egy rajzos (3éves).Kb 7-800 négyzetméteres kertünk van(teljesen bejárhatják) így bőven elférnek, akár még 2 másik is elférne szerintem , de több kutyát már nem vállalok be.Szerintem 4 kutyánál többet már nem érdemes tartani , mert nem jut rájuk elég ideje az embernek munka mellett.
2011. márc. 9. 09:41
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, én is erre gondoltam.

Tehát lemondok a kiskutyáról. :)

2011. márc. 9. 10:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom, máshol hogyan működik, de nálunk itt (Győr peremén, családi házas övezetben) ha valaki 2 kutyánál többet akar tartani, ahhoz már engedélyt kell kérni.
2011. márc. 9. 12:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Itt nem még.
2011. márc. 9. 12:22
 16/17 anonim válasza:
2 cane corso. Egy kan és egy szuka (ivartalanítva). Nagyon jól elvannak, nem unatkoznak, imádják egymást, kimozogják magukat napközben, így ha már nincs időm foglalkozni velük, akkor sincs nagy gond. Jól őrzik a házat, a gazdikat istenként tisztelik :)
2011. márc. 9. 14:56
 17/17 xnorkax ***** válasza:

Jelenleg egy darab menhelyi terrier mix :) De nem sokára örökbe fogadunk még egyet.

Szerintem annyi elfogadható, amit az ember képes rendesen tartani. Foglalkozni velük, mozgatni őket, megfelelő ellátás, megfelelő körülmények. Szerintem én maximum három kutyát vállalhatnék be (én lennék a legboldogabb, ha lehetne ennyi *.*) de akinek sok ideje és pénze van az akár négyet is tarthat így. :D

2011. márc. 9. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!